Окупований Росією Крим за п'ять років незаконної влади - занепав. Довкола бруд, темрява і брехливі обіцянки.

Про це розповів кримський журналіст Олександр Дремлюгін. За його словами, рідний Сімферополь перетворився на "помийну яму", передає Обозреватель.

"Скоро п'ята річниця "російської весни" в Криму. Не знаю, в кого як, але в моєму районі (Ж/Д вокзал) нічого не змінилося. Навіть гірше стало: діряві дороги і розбиті тротуари зруйнувалися ще більше. Скрізь сміття і бруд. Вночі темно, як у д*пі, тому що не горять ліхтарі. Машин тепер більше, тому їх паркують на клумбах, галявинах і дитячих майданчиках. І така х*рня майже всюди в місті, яке перетворилось у велику помийну яму. А ми живемо, як у гетто, як свині в заср*ному хліві", — розповів Дремлюгін.

Він також розкритикував діяльність маріонеток Кремля, назвавши їхню "роботу" - "часом втрачених можливостей".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того, зауважив, що при українській владі ситуація в Криму була набагато краща.

"За часів того ж Януковича Сімферополь виглядав краще. Депутати голосно обіцяють, чиновники бадьоро рапортують, пов'язані з ними "бізнесмени" набивають кишені. Ведеться бурхлива, але вкрай неефективна діяльність: дорогу роблять два роки, а потім вона за місяць розвалюється, під корінь вирізають здорові дерева і нічого не висаджують натомість. П'ятий рік не можуть знайти гроші на притулок для бездомних, але будують найдорожчий у країні ляльковий театр за мільярд рублів. Це хіба українська спадщина? Це пострадянська норма для всіх країн колишнього соцтабору: злодійство, непрофесіоналізм, дурість і обман", - поскаржився Дремлюгін.

Він також розповів, за яких умов у Криму докорінно може змінитися ситуація.

"Поки не зміниться система, при якій особиста зацікавленість переважає над громадськими інтересами, нічого толком не зміниться. Людей дратує не міст, а порожні і брехливі обіцянки влади і несправедливість, яку вони сіють і вирощують. Людей дратує, що держава з них все більше і більше вимагає і все менше й менше щось дає взамін. Це шлях до катастрофи", — додав Дремлюгін.

Нагадаємо, російські окупанти прагнуть заселити на постійне проживання жителів Сибіру в анексований півострів Крим.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський показав українцям свою декларацію: вілла в Криму і чималий автопарк.

Раніше "Знай.ua" писав, що Україна забере у Росії Кавказ і Кубань силою. З історією не посперечаєшся.