ПриватБанк анонсував нову послугу українцям. Тепер замовити перевипуск банківської картки можна буде в мобільному додатку та інтернет-банкінгу, а отримати її клієнти зможуть, не відвідуючи відділення, а забрати картку просто в банкоматі.

Про це повідомив член правління Приватбанку Олексій Шабан, - пише UBR.

банкомат

Як це працюватиме

"Клієнти банку зможуть отримати карту прямо в мобільний телефон, токенизувати її і починати платити. І тільки тоді, коли знадобиться пластикова карта — можна її замовити і отримати у відділенні банку", — сказав представник фінустанови.

Також, за словами Шабана, до кінця поточного року картки після замовлення в інтернеті можна буде забирати в банкоматах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Будучи клієнтом банку, можна буде отримати картку прямо в мобільний телефон, токенизировать її і починати платити. І тільки тоді, коли знадобиться пластикова карта - можна її замовити і отримати у відділенні пластик", - сказав він.

банківські картки

Додамо, ПриватБанк має оновити частину з семи тисяч банкоматів, замінивши їх новими моделями. Оновленню підлягає четверта частина банкоматів. Нові моделі будуть працювати як на видачу, так і на прийом готівки, а також будуть оснащені модулем безконтактного зчитування банківських карт.

Нагадаємо, ПриватБанк збільшить комісії при операціях для клієнтів. Однак, деякі сервіси працюватимуть за старими схемами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у клієнтки ПриватБанку за борги відібрали останнє. Новий гучний скандал насторожив українців.

Також Знай.ua писав, що українці скаржаться на нахабство ПриватБанку, який самовільно змінює кредитні ліміти та забирає з карток українців останнє.

Дивіться: Приватбанк пвлип у скандал з клієнтами