ПриватБанку, здається, ніколи не набридне грабувати своїх клієнтів. Будучи найбільшим фінансовим установою в Україні, він зовсім втратив совість. Мало того, що організація не так давно втоптала в болото ветерана АТО, так тепер ще клієнтів Привату чекає несподіваний і неприємний сюрприз – комісії банку зростуть. Про це в неділю, 27 січня, пише Главред.инфо. Правда, це стосується тільки касових тарифів.

Як розповів член правління держструктури і керівник «Роздрібного Бізнесу» Олексій Шабан, такі тарифи не повинні відштовхнути клієнтів. Навпаки, такі ціни повинні підштовхнути людей і бізнес до більш активного використання системи інтернет-банкінгу та мобільного додатку. Ціни на віддалені сервіси пообіцяли не підвищувати.

"Платежі в касі стають зараз практично безглуздими. Так, це дорогі платежі, і якщо клієнт готовий заплатити за те, щоб касир набрала його платіж і прийняла готівку — він може заплатити. А якщо він може сформувати платіж сам (інтернет-банкінг), а в касі просто здати готівку, це вже не буде платежем. Це буде просто поповненням рахунку", — пояснив Шабан.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк нахабно вліз у кредит клієнтки: відібрали останнє.

ПриватБанк вляпався у скандал з самовільною зміною кредитного ліміту однієї з клієнток фінансової установи.

Про це написала обурена жінка в соціальній мережі.

Українка під ніком MamaMariya поділилася своєю історією про те, як її кредитний ліміт раптом несподівано змінився. Відповідний відгук клієнтка залишила на сайті Мінфіну.

Клієнтка позичила грошей, щоб на картці не було прострочення. При тому, що кредитний ліміт у жінки становив 3300 гривень, вона поповнила карту на 7000 гривень.Однак у результаті на її карті залишилася сума у розмірі 3000 гривень. Клієнтка зазначила, що на ці гроші дуже розраховувала:

"Це була вся сума для сім'ї з чотирьох чоловік до кінця місяця", - розповідає жінка.

Нагадаємо, менеджери ПриватБанка рассказали, які сервіси почнуть діяти в 2019 році.

Як повідомляв раніше Знай.uа справи нещодавно націоналізованого Приватбанку стрімко йдуть у гору.