Там, де крутяться великі гроші – там практично ніколи немає совісті. Сумна істина і очевидна, підтвердилася в черговий раз страшним чином. ПриватБанк, який тільки за 2018 рік збагатився на 11 мільярдів, жорстко принизив захисника України, ветерана АТО, пише видання Politeka.

В одному з гумористичних роликів передачі «Дизель Шоу», ПриватБанк зпародіювали як «ПлеватьБанк». Але все було б смішно, якби не було так сумно і боляче. Цій установі, схоже, дійсно плювати на вас, коли на ваших рахунках не знаходиться кругленька сума. Ось, що написав ображений ветеран у своєму Facebook і продублював у відгуках про роботу Приватбанку:

«Здрастуйте! Хочу поділитися з громадськістю про те, що відбувається.
Був час, коли мав досить круглу суму власних коштів на рахунку у Приват банку і на той період ставилися приязно і зі знанням справи! Але як тільки моя фінансова ситуація змінилася не в кращу сторону, про що я своєчасно повідомив банку, як відношення клієнту стало обурливим! Банку було повідомлено, що я не можу обслуговувати свій кредит за фінансових труднощів, таке на жаль буває! І як варіант запропонував погасити заборгованість з дисконтом, тобто шукав порозуміння і компроміс, бо завжди був сумлінним платником і активним користувачем послуг Приват банку. На що отримав відповідь — ми не підемо вам на зустріч».

Чоловік висловив глибокий жаль і образу у зв'язку з тим, що до нього так огидно і нешанобливо поставився банк:

«Брав участь у бойових діях, маю нагороди і не думав, що прийшовши з війни в мирне життя, зіткнуся з таким нерозумінням і байдужістю, ось це дійсно страшно! Банк-це люди, не буде людей не буде банку! Що ж ви творите!?».

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк нахабно вліз у кредит клієнтки: відібрали останнє.

Нагадаємо, менеджери ПриватБанка рассказали, які сервіси почнуть діяти в 2019 році.

Як повідомляв раніше Знай.uа справи нещодавно націоналізованого Приватбанку стрімко йдуть у гору.

Тільки за 2019 рік прибуток фінустанови склав 11,7 мільярдів гривень. Але зупинятися на цьому банк не збирається – потрібні нові технології, щоб залучити клієнтів і збагатитися ще більше. Як заявив голова правленя Приватбанку Петро Крумханзл під час прес-конференції в Дніпропетровську, особливу увагу в 2019 році буде приділено впровадження біометричних технологій.

Знай.іа писав про те, що ПриватБанк у мережі автозаправок WOG запустив новий сервіс.