Держбанк "ПриватБанк" у мережі автозаправок WOG запустив новий сервіс. Відомо, що тепер банк почне видавати готівку просто в касах АЗС.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби банку.

Так, нова послуга дозволить зняти українцям до 500 грн з картки банку для оплати придбання палива або інших товарів. Клієнти зможуть вимагати у касира видати потрібну суму готівкою. І найголовніше - купівля товару і оплата картою є обов'язковою умовою для отримання коштів.

Зняти готівку можна з будь-якої платіжної картки "Приватбанку" - зарплатної, студентської, соціальної - з магнітною смугою. Отримання коштів з кредитного рахунку на першому етапі впровадження послуги не передбачено.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Приватбанк
Приватбанк

Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію складає 500 грн, незалежно від вартості покупки. Щоб підтвердити таку транзакцію на касі, потрібно ввести PIN-код банківської картки. Дана послуга на сьогодні працює поки тільки в тестовому режимі.

Варто нагадати, що в березні 2019 року держбанк "ПриватБанк" запустить нову версію мобільного банкінгу "Приват24" для Android і iOS. Відомо, що нова версія працюватиме на цифровому ядрі Corezoid, який створили ще до націоналізації. Про це стало відомо завдяки заяві керівника електронного бізнесу Приватбанку Сергія Харитича.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національний банк України запустить в обіг нові монети Номіналом 5 і 10 грн. В НБУ також розповіли про долю паперових грошей номіналом 1, 2, 5 і 10 грн. Українці зможуть необмежений період часу розраховуватися одночасно як новими монетами, які відповідають цим купюрам, так і банкнотами відповідних номіналів.

Нагадаємо, купівля валюти на дивані: коли українці зможуть обміняти гроші онлайн.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк додав найважливішу функцію в Приват24: тепер і валюта.

Знай.uа писав, Приватбанк зробив важливе оголошення: Приват24 чекають великі зміни.