Мешканці тимчасово окупованого Донбасу покарали російського військового. Чоловік був убитий з тієї причини, що незадовго до цього відкрив хаотичний вогонь по місцевим мирним громадянам, про що передає segodnya.ua, посилаючись на повідомлення Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як стало відомо, командування країни-агресора вимагає від окупантів постійних заходів з бойової підготовки. Унаслідок складних погодних умов терористи воліють проводити навчання неподалік від населених пунктів, а нерідко навіть на їх території. Тренування бойовиків невизнаних республік викликають невдоволення серед місцевих жителів, оскільки це безпосередньо загрожує життю мирних громадян, що проживають неподалік.

Як розповіли в розвідці: "Так, 23 січня невідомі застрелили з мисливської зброї російського військовослужбовця, який відкрив стрілянину по місцевим жителям. У зв'язку з цим російським окупаційним командуванням передбачено протягом січня провести комплексне вивчення морально-психологічного стану підпорядкованого особового складу. Зокрема, з 28 січня у військах противника починають роботу спеціальні комісії під керівництвом заступників командувачів армійських корпусів з військово-політичної роботі".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що бійцям АТО з Тернопільщини не зарахували службу в трудовий стаж, хоча вони воювали в 2014-15 роках. Викладач педагогічного університету Володимир Брославский, який був командиром відділення 56-й Маріупольської бригади, розповів про проблеми з трудовим стажем.

Як повідомляв портал "Знай.иа": кандидат у президенти України, гуморист Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський не так давно оприлюднив основні положення політичного руху "Слуга народу". Як зізнався шоумен, від слова "партія" його просто нудить, тому він замінив його на більш європейський термін.

ТакожЗнай.иа" писав, що фотографії, опубліковані в соціальних мережах, відображають справжній стан території тимчасово окупованого Донбасу. Як на них можна побачити, завалений сміттям навіть центр Донецька.