Суворовський суд Одеси розглядає справу про невиплату аліментів батьком відомої одеської п'ятірні Сергієм Семеновим.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що відразу ж після розлучення жінка подала на аліменти, проте чоловік попри позитивне рішення так жодного разу і не виплатив сім'ї фінансову допомогу.

З моменту розлучення пройшло більше року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що на момент народження п'ятірні пара вже виховувала дівчинку, тобто всього в сім'ї шестеро дітей. На даний момент жінка їх виховує самотужки.

Разом з тим варто відзначити, що на Тернопільщині бійцям АТО не зарахували службу, як страховий стаж. Чоловіки боронили Україну на Донбасі у 2014-15 роках.

Про проблеми зі страховим стажем розповів викладач педагогічного університету Володимир Брославський. Він майже рік був командиром відділення 56-ї Маріупольської бригади.

"Мене мобілізували в травні і в травні у мене ще зарахований пенсійний стаж. За 2015 рік у мене зараховано тільки п'ять місяців", - розповів Брославський.

Працівники Пенсійноого фонду навіть не знали, що в цей час викладач перебував в АТО, бо немає жодних підтверджень його знаходження там.

"Страховий стаж нараховується на підставі довідки про проходження військової служби і про сплачені суми страхових внесків", - йдеться у повідомленні.

Щоб отримати документ, тепер Брославському доведеться їхати до Маріуполя і брати там довідку. Викладач і його товариші по службі не розуміє, чому цим потрібно займатися ним, якщо у Міністерства оборони України є всі дані.

Крім того, атовці першої хвилі мобілізації прямо в військкоматі написали звернення до міністра оборони з проханням вирішити питання з Пенсійним фондом.

Варто відзначити, що на лобовому склі автомобіля відтепер будуть клеїти новий документ.

Кабінет міністрів 23 січня прийняв постанову про радіочастотну ідентифікацію проходження техконтролю транспортом. На лобовому склі будуть клеїти мітку для автоматичного зчитування спеціальними приладами. Відповідні зміни прийняв Кабінет міністрів України.

Постанова вступить в силу через три місяці після публікації. Суб'єкти, які вже отримали бланки для обов'язкового технічного контролю (ВТК) транспортних засобів, можуть їх використовувати.

Нагадаємо, поповзли чутки про розлучення Меган Маркл та принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.ua", адвокат сказав, з ким залишиться донька Ані Лорак, замішані наркотики.

Також "Знай.ua" писав, що Мурат прозрів після розлучення з Лорак.

Після розлучення батько п'ятьох малюків відмовляється платити аліменти