Американські ЗМІ обговорюють виниклі чутки про розлучення голлівудського актора Джорджа Клуні і його дружини - юриста Амаль.
Про це повідомляє АСН.

У виданні Radar Online з з'явилося повідомлення про те, що ніби Амаль і Клуні крупно посварилися. У результаті дружина актора виїхала з Великобританії, де вони проживають з дітьми, на Сардинію в недавно придбаний будинок. Дітей вона теж забрала з собою.

ЗМІ стверджують, що нібито Джордж намагається помиритися з дружиною, але вона непохитна. Потім з'явився слух, що пара вже обговорює розлучення.
Разом з тим офіційний представник актора спростував ці чутки і зазначив, що пара щаслива в шлюбі, пише HollywoodLife.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що очевидці розповіли, що 57-річний Клуні прямував на знімальний майданчик, коли автомобіль марки Mercedes раптово виїхав назустріч його мотоцикла. Актор був госпіталізований, йому діагностували пошкодження тазу, коліна і руки.

Клуні доставили в лікарню ім. Івана Павла II. Повідомляється, що актор постраждав, але отримані ним травми незначні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Клуні провалив вступні іспити в університет і, недовго думаючи, вирішив почати акторську кар'єру. Час від часу йому вдавалося потрапити в епізодичні ролі на ТБ, але тих грошей ледь вистачало на життя. Тому майбутній секс-символ Голлівуду працював, збираючи тютюн на плантаціях.
"Знай.uа" писав, що популярний голлівудський актор Бред Пітт і кінорежисер Даррен Аронофскі будуть продюсувати фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького "Тигр".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Планировалось, що Аронофскі стане режисером даної кінострічки, а Пітт - зіграє головну роль в ній. Однак пізніше вони вирішили стати продюсерами, а режисерувати кінострічку буде українець Мирослав Слабошпицький.

У виданні зазначається, що українець зніме кінострічку на основі книги канадського журналіста Джона Вейлланта. У книзі розповідається про амурському тигру, охотившемся на людей, а люди, в свою чергу, відкрили полювання на нього