Одна з найпопулярніших особистостей на планеті, дружина принца Гаррі, Меган Маркл, потрапила у черговий скандал, пише replyua.net.

За інформацією західних ЗМІ, королівське подружжя невдовзі може розлучитися. Зокрема, видання New Idea пише, що високопоставлені члени королівської сім'ї і палацові чиновники ведуть кризові переговори про те, що може статися, якщо пара розірве пута шлюбу.

Причину таких чуток, а також розмов про розлучення, посіяла сама Маркл. У джерелі відзначається, що герцогиня фліртувала зі своїм новим секретарем зв'язків Крістіаном Джонсом і навіть пішла з ним на ланч. У той же час інсайдери повідомляють, що сама Меган прокоментувала цю ситуацію так, що вона просто намагалася налагодити стосунки з новим помічником.

Нещодавно в мережі смакували інформацію, що нібито навіть сама королева схвалила розлучення її онука принца Гаррі з американською актрисою Меган Маркл. По словам західних ЗМІ, Єлизавета ІІ навіть схвалила відступні для Маркл на суму 37 мільйонів доларів у разі розлучення. Вона наказала дати Меган те, що вона хоче - гроші і титул для її дитини, який повинен бути вихованою в Британії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що вагітна Меган Маркл в небезпеці: через погрози видалилась із соцмереж. Для того, аби психологічне здоров'я вагітної герцогині Сассекської Меган Маркл залишалося в нормі, їй довелося закрити таємний акаунт у соціальній мережі Instagram.

Як повідомляв "Знай.uа", Меган Маркл обдурила весь світ: фанати розкрили фейк із вагітністю. У мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бандаж.

Також "Знай.uа" писав, що секрети краси Кейт Міддлтон: як харчується і підтримує форму герцогиня Кембриджська. Незважаючи на три своїх вагітності і перевантажений графік, герцогиня Кембриджська залишається у чудовій формі.