У вівторок, 15 січня, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон прибула в лондонський район Іслінгтон, де повинна відвідати громадський сад King Henry's Walk Garden.

Варто відзначити, що сад було створено близько десяти років тому за підтримки волонтерів. Зараз це місце є невід'ємною частиною місцевих подій – там проводяться різні заходи, в тому числі присвячені садівництву.

Цього разу 37-річна герцогиня Кембриджська обрала для появи на публіці дуже скоромне і лаконічне вбрання. Так, на Кейт Міддлтон було надягнено коротке трикотажне пальто, брюки-скінні кольору хакі, а також грубі замшеві черевики на невеликому стійкому каблуці від бренду Chloe.

У вухах герцогині виблискували розкішні сережки у формі серця, на обличчі був присутній природний денний макіяж. Волосся Кейт як завжди було акуратно покладено і трохи накручено. Зі сторони герцогиня виглядала стрункою і привабливою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, під час заходу дружина принца Вільяма дізнається у волонтерів багато корисної інформації про цей сад, про його користь. Також вона спробує власними руками змайструвати шпаківню на території King Henry's Walk Garden.

Раніше повідомлялося, що в соцмережах нещодавно почали бурхливо обговорювати зовнішність герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Так, в мережі з'явилися свіжі фотографії Кейт, на яких видно, що вона різко постаріла. Користувачі припустили, що після народження третьої дитини Міддлтон просто перестала за собою доглядати, через що її шкіра опинилася в жахливому стані.

Нагадаємо, що нещодавно в мережі були оприлюднені фотографії герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, які вона не хотіла б показувати публіці.

Як повідомляв портал Знай.uа, минуло вже майже 10 років з тих пір, як дружина онука Єлизавети II Вільяма живе в Букінгемському палаці. За цей час Кейт Міддлтон встигла ознайомитися з усіма правилами королівського протоколу.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти один одного не можуть, про що часто згадують ЗМІ. Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя.