Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко офіційно розпочала свою передвиборчу кампанію. Політик розповіла, що зробить у першу чергу після перемоги на виборах президента України.

Про це лідер партії говорила на брифінгу в ЦВК після отримання посвідчення кандидата на пост глави країни, - передає прес-служба партії.

Тимошенко заявила, в разі якщо вона займе крісло глави держави, у першу чергу займеться корупціонерами. За її словами, вона притягне до відповідальності всіх, хто останні 5 років займався корупцією і фальсифікував вибори.

"Корупція поглинула всю країну, вона тримається на діючому президентові Порошенко. Він буде відповідати після виборів за все: і за корупцію під час постачання техніки з його заводів для армії, і за торгівлю на крові. Він буде нести відповідальність за те, що 5 років займався руйнуванням країни", – стверджує Тимошенко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тимошенко, зокрема, звинуватила нинішнього президента у підкупі громадян.

"У всіх галузях, у всіх районах сьогодні розгортається нова мегакоррупційна модель. Оточення, найманці Петра Порошенка сьогодні по всій країні підписують з людьми так звані договору на агітацію і роздають людям по тисячі гривень", - заявила політик.

лідер партії Батьківщина

"Це бачать сьогодні всі штаби. Це сьогодні фіксується всіма, хто живе на цих територіях. Але мені дуже шкода, що на це не реагують силові структури, громадянське суспільство, і що ми не робимо висновки з попередніх років провалів, з попередніх років авторитаризму і руйнування демократії", - додала Тимошенко.

Щодо цього Тимошенко додала, що так це не залишить. За її словами, вона не допустить схем, які діяли в 2010 році, і сфальсифікувати вибори вона не дозволить.

Тимошенко планує на кожній виборчій дільниці розмістити по пару десятків своїх представників.

"Я хочу чітко заявити, що у них цей трюк – так само, як це відбулося в 2010 році – не пройде. Ми не дамо їм знову сфальсифікувати вибори. У нас на кожній дільниці є як мінімум 10, а на деяких і до 20 осіб, які будуть членами комісій, спостерігачами, і які не дозволять Порошенко і його оточенню сфальсифікувати вибори", – наголосила глава партії "Батьківщина".

Тимошенко також заявила, що Україною управляє корумпована олігархічна мафія, яка "розтягує по офшорах і по Мальдівах все, що тільки може взяти", прикриваючись благими гаслами – "Армія, мова, віра".

"Вся корупція тримається на діючому президенті сьогодні, на Петру Порошенку...Він буде відповідати після виборів за все. І за корупцію за постачання техніки з його заводів на армію, він буде відповідати за торгівлю на крові, він буде вперше нести відповідальність, що 5 років не будував країну...", - додала Тимошенко.

Тимошенко також додала, що не сумнівається у своїй перемозі на виборах, що відбудуться 31 березня. Вона зазначила, що після перемоги обіцяє "закінчення епохи несправедливості, руйнування економіки і фінансових можливостей кожної сім'ї".

Нагадаємо, стало відомо про що говорив на своєму форумі президент України Петро Порошенко у вівторок, 29 січня.

Зокрема глава держави натякнув, що правити країною та займатися її обороною не може жінка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям назвали кількох кандидатів на пост президента, серед яких машиніст метро та волонтер.

Також Знай.ua писав, що прихильники Святослава Вакарчука, який відмовився йти в президенти України, можуть віддати свої голоси Володимиру Зеленському.

Дивіться: Початок передвиборчої кампанії Тимошенко