В Україну прибув третій вертоліт Airbus-H225 Super Puma, який буде використаний Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Про це передає Центр транспортних стратегій.

Як кажуть у Центрі, вертоліт приземлився в Івано-Франківську, де його і сфотографували.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Вертоліт будуть використовувати в спеціальних авіаційних підрозділах оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

Нагадаємо, Залізні крила для наших орлів: українцям показали модернізований Міг-29, Путіну кінець

Українцям показали перше фото модернізованого винищувача Міг-29.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

У повідомленні говориться, що ресурс MilitaryAviation.in.UA опублікував у себе на сторінці в Facebook перше зображення модернізації фронтового винищувача Міг-29 до версії МУ2, який був зроблений в цеху Львівського авіаційного заводу.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Літаки Трампа і Трюдо обірвали крильця путінським Ту-160: деталі спецоперації

Канада і Сполучені Штати Америки для термінового перехоплення двох російських стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-160, які нахабно увірвалися в канадську зону ідентифікації ППО, підняли в небо військову авіацію.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Об'єднаного командування аерокосмічної оборони Північної Америки (NORAD) у соцмережі Twitter.

"Стратегічний літак An E-3 AWACS, два американські винищувачі F-22 і два канадських CF-18 однозначно ідентифікували 2 російські стратегічні бомбардувальники Ту-160 Blackjack які увійшли в Канадську зону ідентифікації ППО 26 січня 2019 року. Бомбардувальники залишалися в міжнародному повітряному просторі і не заходили на суверенну територію", - повідомили військові NORAD.

Також Знай.ua" писав про те, що Українські вояки "поутюжили" африканських терористів, як в кіно: фото і відео

Українські бійці у складі стабілізаційної місії ООН у Республіці Конго показали, де раки зимують, місцевим терористам.

Разом зі зведеними силами кількох африканських країн, українські льотчики на ударних Мі-24 і багатоцільових Мі-8 провели операцію "Скорпіон".