Весна в 2019 році прийде не скоро - на початку березня встановиться холодна погода, вночі стовпчик термометра буде опускатися до 13 градусів морозу.

Повідомляє replyua.net з посиланням на Оглядач, ця заява пролунала від народного синоптика Леоніда Горбаня.

«Перша десятиденка березня – повністю з морозами. Притому, морози досить хороші. Нічні температури будуть доходити до -13...-7», - робить прогнози синоптик. Також він розповів, що вже з другої половини березня знову прогнозуються сильні морози.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Приблизно у двадцятих числах березня стовпчик термометра в нічні години буде опускатися до 4 градусів зі знаком мінус. Такі легкі морози затримаються в країні приблизно на 4 дні.

Нагадаємо, українка підкорила американський конкурс краси: фото.

Яна Власюк, українка родом з Нововолинська Волинської області, перемогла в конкурсі краси Mrs. Globe в штаті Пенсільванія, США.

Цю інформацію повідомляє РБК-Україна.

Дівчина вже більше двох років проживає у Штатах. Вона перемогла в конкурсі краси серед жінок старше 25-ти років і заміжніх штату Пенсільванія Mrs. Globe.

Як повідомляв раніше Знай.uа, українські дизайнери розповіли про тренди весна-літо.

З настанням тепла модниці намагаються оновлювати свій гардероб, щоб йти в одну ногу з модними новинками. Теплий сезон надихає дизайнерів на створення нових і яскравих тенденцій, які можуть стати фаворитными в гардеробі жінки.

Дизайнери створюючи нові колекції стверджують, що який би ви не вибрали наряд - головне відчувати себе вільно і впевнено.

Також Знай.uа писав про те, що кримчани порвали інтернет конкурсом краси: леді весна.

У селищі Курман (Красногвардійське) в окупованому Російською Федерацією Криму відбувся конкурс "Леді Весна".

Про це йдеться на сторінці "RoksolanaToday&Крим" в Twitter.

"В тренді легкі сукні із сміттєвих пакетів", - сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що на фото конкурсу бурхливо відреагували в мережі.