Зеленський готує дещо новеньке

Після того, як Володимир Зеленський оприлюднив свою декларацію, українці дізналися, що він має чималі гроші. Декларація коміка показує, що гумор та іронія можуть стати справжнім клондайком.

Як з'ясувалося, крім "Студії Квартал-95" та продюсерського центру "Ліга Сміху", в активі Зеленського частка в агентстві "Квартал-Концерт", "Анімаційної студії 95", продакшн "Кіноквартал" та інших.

Гучна справа Зайцевої нарешті підходить до фінішної прямої

У Київському районному суді Харкова відбувся прорив. Суддя Віктор Попрас оголосив про завершення стадії допиту експертів і про перехід до судових дебатів.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Суддя оголосив, що дебати почнуться 6 лютого 2019 року о 14.00 і орієнтовно затягнуться на кілька днів. В дебатах може брати участь в тому числі і потерпіла сторона — сім'ї загиблих, постраждалих та їх представники.

Мобільний оператор масово блокує номери українців

Мобільний оператор Київстар виконує вказівки Нацкомісії з питань зв'язку. Номери почнуть блокувати з 8 лютого 2019 року.

Зараз вже відомо, що мобільний оператор повністю припинить зв'язок з російськими номерами, які розташовані в межах непідконтрольних українському уряду територій Донецькій, Луганській областях і Криму.

Путін готується "рятувати" православних в Україні

Президенту Росії Володимиру Путіну не подобається автокефалія в Україні, і він вважає, що може лізти туди з брудними руками і ногами – так можна перефразувати заяву лідера країни-агресора, яка прозвучала на урочистому акті з нагоди 10-річчя помісного собору РПЦ і патріаршої інтронізації.

На думку Путіна, створення нової церкви в Україні – це "паразитування на питаннях релігійного життя". Висловлювання Путіна, швидко облетевшее ЗМІ і опублікований виданням Інтерфакс-пролунало у четвер, 31 січня. Він поскаржився про "братні міжцерковних зв'язки", які нібито історично об'єднували і зближували народи, служили розвитку рівноправних відносин Росії з багатьма зарубіжними країнами.

Дієтологи порівняли веганську і м'ясну дієту

Американські вчені порівняли вплив веганскої і м'ясної дієти на здоров'я людини.

зокрема, дослідники з Інституту клінічної і експериментальної медицини та Інституту ендокринології в Празі вважають, що рослинний раціон харчування сприяє присутності певних гормонів кишечника, які допомагають регулювати артеріальний тиск