Синоптики обіцяють по-весняному теплий день у суботу, 2 лютого. Останнє нагадування про зиму, яке може засмутити українців - невеликі опади у вигляді мокрого снігу в деяких західних та північних регіонах.

Цю інформацію повідомила український синоптик Наталка Діденко.

Вона також розповіла, що на більшій території України буде хмарно, туманно і тепло, без істотних опадів. Такі погодні умови збережуться на вихідних, оскільки країна буде належати теплій вологій повітряній масі.

Діденко пообіцяла, що найтепліше буде в Криму – до +8...+10 градусів. Стовпчики термометрів піднімуться до високих, як для лютого, позначок на Закарпатті та в Одеській області – до + 7...+9 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У деяких північних і східних областях України буде найпрохолодніше, а саме - в Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях. Відмітки там будуть плюсові, але все-одно значно нижче, ніж на решті території країни. Повітря в цих областях прогріється до +1...+3 градусів.

Прогностичні карти кажуть, що тепла погода переважає у більшості країн Європи. Балкани, Середземномор`я - найтепліші,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 1 februari 2019

"По всій країні – буде мрячити, місцями дощ, тумани. Там, де температура повітря буде наближатися до нуля або нижче – з мокрим снігом". розповіла Наталія Діденко

Вітер буде південно-східний, 5 – 10 метрів за секунду.

У Києві збережеться тепла, туманна і волога погода, до +1...+3 градусів.

Прогноз погоди на суботу, 2 лютого, в містах України:

Ужгород – +7...+9

Львів – +4...+6

Івано-Франківськ – +4...+6

Тернопіль – +2...+4

Чернівці – +4...+6

Хмельницький – +2...+4

Луцьк – +3...+5

Рівно – +2...+4

Житомир – +2...+4

Вінниця – +2...+4

Одеса – +7...+9

Миколаїв – +6...+8

Херсон – +4...+6

Сімферополь – +8...+10

Кропивницький – +2...+4

Черкаси – +2...+4

Чернігів – +1...+3

Суми – + 1... + 3

Полтава – +2...+4

Дніпро – +2...+4

Запоріжжі – +4...+6

Донецьк – +2...+4

Луганськ – +1...+3

Харків – +1...+3

Київ – +1...+3

Нагадаємо, що стало відомо, чи надовго снігопади затримаються в Україні, і яка погода очікується в останній місяць зими.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.