У конфлікті між Новою Поштою і ПриватБанком знайшовся компроміс щодо питання оплати послуги післяплати клієнтами своєї кредитною карткою.
Про це в суботу, 2 лютого, повідомив портал "Бізнес.медіа" посилаючись на заяву директора компанії "Пост Фінанс" Андрія Кривошапко, яка входить в групу компаній «Нова Пошта».

"Ми домовилися, що Приватбанк дає клієнтові можливість вибрати - чи хоче він оплачувати платіж з кредитного ліміту чи ні. Якщо клієнт вирішує платити кредитними коштами, він дзвонить в контакт-центр Приватбанку і повідомляє про те, що він хоче розблокувати кредитний ліміт. У цьому випадку банк бере з нього комісію ", - пояснив Андрій Кривошапко.

Варто нагадати, що кредитні ліміти по картах Приватбанку досі заблоковані і знімають додаткову комісію. Так якщо клієнт банку хоче провести платіж за рахунок кредитних коштів карткою ПриватБанку, то його повідомляють про те, що банк зніме з нього комісію.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Про monobank не можу сказати, ми вели переговори тільки з Приватбанком", - уточнив глава «Пост Фінанс».

Андрій Кривошапко так і не зміг пояснити, яким чином дана ситуація може перегукуватися з monobank і іншими банками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", через послуги кредиту безпроцентної позики на 30 днів держбанк "ПриватБанк" потрапив в гучний скандал. Так, клієнт взяв досить багато грошей і погасив основну суму кредиту не доплативши 10 гривень. В результаті клієнт отримав пеню на всю суму кредиту.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що в державній установі "Приватбанк" заявили, що готові знизити ставки по кредитах для бізнесу.
Зокрема, вже з 1 лютого діє система знижок процентних ставок по кредитах підприємцям в рамках програми підтримки малого бізнесу "КУБ" ( "Країна успішного бізнесу»).

Крім того, "Знай.ua" повідомив про те, що ПриватБанк відкриває функцію продажу валюти через мобільний додаток Приват24. ПриватБанк відкриває функцію продажу валюти через мобільний додаток Приват24. З 7 лютого клієнти Приватбанку отримають можливість миттєво купувати і продавати в Приват24 долари і євро для зарахування на валютні карти або депозити з банківських карт в гривні. Такі операції будуть можливі в рамках встановленого НБУ ліміту до 150 тис. Грн на добу.