Безліч закоханих пар хочуть одружитися саме 14 лютого – на День святого Валентина. Вважається, що шлюб, укладений в день покровителя усіх закоханих, буде міцнішим, адже його оберігатиме святий Валентин.

Як повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції у місті Києві Центральний відділ державної реєстрації шлюбів, що знаходиться за адресою бульвар Вацлава Гавела, 1/28, а також Солом’янський відділ РАЦС, що розташовується на проспекті Перемоги, 11, будуть реєструвати шлюби до пізньої ночі.

За правилами, усі закохані, які подали заяви до РАЦСу не пізніше, ніж за місяць, зможуть одружуватися 14 лютого. Ті ж, хто чекає на поповнення у сім’ї, або вже має дітей, зможуть одружитися у цей день, не чекаючи цілий місяць. До речі, у минулому році було зафіксовано найдовший робочий день у РАЦСах за 100 років існування юстиції, адже пара, яка укладала шлюб останньою, зробила це о 23:22.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також київський голова юстиції Станіслав Куценко розповів про те, що за допомогою проекту «Шлюб за добу» у минулому році на День усіх закоханих одружилося 200 пар. Наразі існує 6 пунктів реєстрації, які надають таку послугу, і вона дуже поширена серед молодих пар. До речі, пари, які уклали шлюб за добу, рідше розлучаються, ніж пари, які чекають місяць після подачі заяви.

Укладання шлюбу на День святого Валентина користується великою популярністю серед романтиків. Так, наприклад, минулого року в Києві одружилися молодята, яким довелося подавати заяву до РАЦСу не за місяць, а за рік до бажаної дати. Також багато молодиків роблять пропозицію своїм дівчатам саме 14 лютого, що робить цей день іще більш особливим для закоханих.

Нагадаємо, погода зіпсує українцям не тільки свято й настрій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", як завоювати серце дівчини на День святого Валентина.

Також "Знай.uа" писав, найоригінальніші подарунки на 14 лютого: ваша половинка буде у захваті.