Патріотизм артиста, а тепер ще й кандидата у президенти України Володимира Зеленського – маска. Про це заявили українські військові, що знаходяться на передовій, пише "Діалог.UA".

Відео розмістив на Youtube користувач Вася Барабан. У ролику зафікосовано фрагмент думок українських героїв стосовно відомого коміка.

Військові говорили про те, що патріот своєї країни ніколи не дозволив би собі зі сцени і перед телекамерами порівнювати її, як це робив Зеленський, з "актрисою з німецьких фільмів для дорослих". І така людина, як скандальний зі своїм бізнесом в РФ комік, не має морального права, на думку бійців, говорити про те, що він готовий старатися для блага України і українців.

Всі його попередні дії дають підставу вважати, що комік просто добре імітував патріота.

Насправді Володимир Зеленський не раз зі сцени дозволяв собі вкрай нетактовні жарти про Україну і українців, а в шоу "95 Кварталу" часом чітко проглядалися політичні орієнтири покровителів цього проекту: коли висміювалися українські політики, то деякі з них (у тому числі - нинішній глава держави) – особливо дошкульно і з нехтуванням елементарними етичними нормами. А прості українці в номерах "Кварталу" часом були недалекі і малокультурні люди, що п'ють, з більш ніж сумнівними моральними якостями.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Нагадаємо, що студія "Квартал 95" у новому випуску програми "Чисто News" вперше пожартувала над кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

Як повідомляв "Знай.uа", поки інші готуються до виборів, Зеленський весело проводить час.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський "на спорті" показав, як треба любити Україну: "Підйом!!!!!!!" Популярний артист студії "Квартал 95" Володимир Зеленськийу період передвиборної компанії на своїй сторінці в Facebook показав надихаюче відео з ранкової пробіжки.