Нинішній зимі на Донбасі характерна мінлива погода, оскільки ожеледь змінювалася відлигою, а потім знову наступали холоди. Жителі Донецька скаржаться - такої мінливої зими не було вже давно. Багато жителів незадоволені також і роботою комунальних служб. У мережі часто зустрічаються такі відгуки: "Комунальники взагалі у нас не працюють. Стан доріг залишає бажати кращого. Вчасно дороги не посипають".

Журналісти "Донеччина.Реалії" продемонстрували, яким чином погодні умови перетворилися в піар-акцію нового ватажка російських окупантів під командуванням Дениса Пушиліна. Зимова погода стала чудовим приводом для підконтрольних бойовикам медіа нагадати про себе і свої "значні досягнення".

"Чиновники" бандитського угруповання відкрили тимчасові вуличні катки посеред вулиць Макіївки, Донецька і Ясинуватої.

Варто відзначити, що відкриття тимчасових льодових майданчиків відбувалося в урочистій обстановці: з промовами, безліччю кульок, бурхливими оплесками і численними сюжетами на місцевих телеканалах.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На так званих дитячих заходах під спів російського співака Олега Газманова все "керівництво" окупаційної адміністрації також видерлося на ковзани.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що позивачу в російському суді було відмовлено в позові про пенсію за причини того, що суддя не визнала існування так званої "Донецької народної республіки". Блогер, який повідомив про новину, заявив, що пенсії на тимчасово окупованій території України називають соціальною допомогою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно стало відомо про те, що полк Азов після трирічної перерви повертається на територію Донбасу. Новина про це неабияк налякала путінських окупантів, особливо враховуючи, що воїни полку весь цей час продовжували брати участь в боротьбі проти бойовиків. Як стало відомо, маленькі групи з учасників полку входили до складу інших підрозділів і виконували завдання на Донбасі.

Також "Знай.uа" писав, що президент Росії анонсував будівництво ще одного мосту в Крим – сухопутного. Експерти пов'язують це з занепокоєнням господаря Кремля, який таким чином готує собі вільний доступ в нашу країну.