Різні ситуації за участі екіпажів "швидкої допомоги" і раніше траплялися в Україні, активно обговорювалися українцями і обурювали громадськість, але недавній випадок шокував всіх своєю жорстокістю та байдужістю.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook батько дворічної дитини обурився тим, що до дитини не приїхала "швидка допомога", незважаючи на те, що у малюка була висока температура і марення.

Чоловік розповів, що раптово піднялася температура вночі та через деякий час хлопчик навіть почав марити. Батьки негайно звернулися в "швидку допомогу" і викликали медиків до себе додому. Останні сказали нічого самостійно не робити, а в результаті самі не приїхали на виклик.

Обуренню батька немає меж: "Пройшов час, швидкої немає. Температура зросла до 39.5. Подзвонили знову в швидку на що нам відповіли, що бригада вже їде і найважливіше щоб ми нічого не робили самостійно!!! до приїзду швидкої. Через 40 хв дитина почала марити, швидкої немає. Вирішили самі збивати температуру, дали жарознижаюче і збили її. Ніхто не передзвонив і нічого не повідомив, з якої причини не можуть приїхати".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі ради, що все закінчилося благополучно і батькам вдалося побороти температуру у дитини за допомогою жарознижуючих сиропів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що столичні поліцейські припинили роботу підпільного стриптиз-клубу, де також надавалися інтимні послуги. Правоохоронці затримали жінок, які там були присутні, а також провели обшук у його організатора.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Уляна Супрун розповіла українцям, як правильно приймати ліки для того, щоб досягти максимального ефекту. Як заявила скандальний міністр, якщо дотримуватися деяких правил, то можна цілком уберегтися від побічних ефектів і швидко вилікуватися.

Також "Знай.uа" писав, що українців попередили про сильні морози та снігопади, які очікуються в лютому. Як розповіли синоптики, в деяких областях температура може опуститися до позначки в – 30 градусів.