В Україні у найближчі дні температура повітря знижуватиметься, а також слід очікувати рясних опадів у вигляді мокрого снігу, попереджають синоптики.

У вівторок на заході України очікуються дощі, температура повітря вдень досягне 1-5 градусів вище нуля. На сході нашої країни прогнозують хмарну погоду, температура повітря вдень сягне +2...+5.

У центральному регіоні опадів не обіцяють, очікується мінлива хмарність з денною температурою 1-4 градусів вище нуля.

На півдні України традиційно тепліше, денна температура повітря +7...+14. У північних областях денна температура повітря 0...+4, опадів не прогнозується. У Києві в цей день температура повітря вдень не перевищить позначку в 2 градуси вище нуля, імовірність опадів мінімальна.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У середу очікується незначне похолодання. В нічний час температура повітря знизиться до -4 градусів, при цьому на півночі і в центрі прогнозується мокрий сніг. На заході істотних опадів не очікується, температура повітря в денний час досягне 0-5 градусів вище нуля. На сході країни погода буде хмарною, температура повітря вдень +1...+4.

У центральному регіоні також хмарно, вдень показники термометра будуть 1-4 градусів з плюсовою відміткою. У північних областях температура повітря вдень 0...+3. На півдні країни буде трохи тепліше, температура повітря протягом дня +6...+12. У Києві цей день супроводжуватиметься мокрим снігом, температура повітря вдень завмре на позначці 2 градусів вище нуля.

У четвер дощі з мокрим снігом прогнозуються на півдні і сході країни. На заході рівень температури повітря буде коливатися в діапазоні від +1 до +4 градусів. На сході країни денна температура повітря становитиме від -2 до +3 градусів.

У центральному регіоні також хмарно, вдень термометри покажуть 0..+2 градуси. На півдні країни буде відносно тепло, денна температура повітря збережеться в межах +1...+7. У північних областях температура повітря вдень -1...+1. В Києві в цей день буде без опадів, температура повітря вдень -1..+1 градуса вище нуля.

У п'ятницю дощі з мокрим снігом все так само будуть йти на сході і півдні України. На заході температура повітря триматиметься в межах від +2 до +6 градусів. На сході країни температура повітря вдень від -1 до +3 градусів.

У центральному регіоні також хмарно, тут вдень термометри покажуть 0+2 градуси з плюсовою відміткою. На півдні країни буде трохи тепліше, температура повітря протягом дня буде +1...+7. У північних областях температура повітря вдень -1...+1. В Києві в цей день опадів не передбачається, температура повітря вдень -1..+1 градуса вище нуля.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незвичайний лайфхак в соцмережах, який допомагає уникнути обмороження особи, привернув увагу українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": стан дівчинки, яка постраждала від падіння крижаної брили у Полтаві, погіршився.

Також "Знай.uа" писав, що на Великдень українці отримають чималу кількість вихідних.