В цей день є безліч заборон, тому що день вважається дуже важким. Існує прикмета, що не можна сьогодні вечеряти взагалі. Інакше, хто перший сяде за стіл вечеряти, той і помре перший в сім'ї. Іноді старі спеціально сідали за стіл першими, щоб дітей не спіткала біда.

Також сьогодні заборонено:

  • Шити;
  • Прясти;
  • В'язати;
  • Стригти нігті (особливо на ногах, будуть судоми) і волосся;
  • Ставити квас і брагу (восени буде неврожай);
  • Зав'язувати вузли (накличеш на поховання);
  • Перестилати постіль (захворієш);
  • Розповідати про свої сни.

Сон не можна було розповідати, тому що вони сьогодні снилися віщі. А у деяких були свої значення, що провіщають майбутнє. Якщо приснилися камені – це важкість у животі, хвилі – до пересудів і пліток. Якщо побачили в сні церкву – до швидкої втрати, терли очі – дізнаєтесь про чужі погані справи, носили дитину на руках – будете думати про батьків. Якщо уві сні ви жахнулися, то ваше життя буде рівним і спокійним. Ділити що-небудь — до тяжкого становища. Жабу побачити — до зміни погоди. Щоб "оновити" почуття - окурюйте спальню ароматом іланг-ілангу або ароматом апельсина.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Люди, що народилися в цей день — хороші працівниці. Їм слід носити сердолік, гематит.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українці будуть відпочивати на вихідних на Великдень. Нам світять справжні канікули. У Кабміні затвердили великодні вихідні. Зокрема, повідомляється, що в 2019 році українцям радять зробити 5 вихідних.

Як повідомляв Знай.ua, ось чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.

Знай.ua повідомляв, в Дніпрі дівчина випадково відгуляла весілля з самою собою.

Народный праздник «Аксиніїн день»