В результаті зіткнення двох автомобілів на трасі Донецьк-Запоріжжя загинули 5 людей, ще 3 отримали тілесні ушкодження, про що у вівторок, 5 лютого, повідомляє поліція Донбасу.

Згідно з попередніми даними, близько 10:30 на трасі Донецьк-Запоріжжя водій автомобіля "Шевроле" при здійсненні обгону не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з "Деу Ланос", а внаслідок удару автомобіль загорівся.

В повідомленні поліції говориться: "4 пасажири, які їхали з КПВВ "Маріїнка", загинули на місці. Водій залишився неушкодженим. Пасажирка "Шевроле" від отриманих травм померла, ще троє у важкому стані". Також правоохоронці уточнили, що учасники трагедії слідували з м. Селідове у напрямку до контрольно-пропускного пункту. Маріїнські поліцейські продовжують працювати на місці події.

Трохи пізніше, близько 14.30 надійшло повідомлення про те, що кількість загиблих в результаті ДТП збільшилася до шести чоловік - пасажир "Шевроле" помер від отриманих травм.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області відкрито досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб". Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що правоохоронці повідомили, з чиєї вини сталася ДТП, в якій загинула учасниця відомого Дизель шоу Марина Поплавська. Згідно перевірці поліцейських, винуватцем аварії є водій автобуса, який не впорався з управлінням.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Зайцева, яку звинувачують у скоєнні ДТП зі смертельним результатом, може вийти сухою з води. Причина – відомий прокурор, який раніше вже був помічений у справах такого роду, при цьому того разу ніхто покараний не був.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом сталася масштабна аварія за участі військового КРАЗа і вантажівки Volvo, в результаті якої водій останнього авто отримав травми.