Батько відомого російського репера Децла Олександр Тлумацький заявив, що вся інформація, яку зараз публікують у ЗМІ, з приводу ричин смерті його сина Кирила, не відповідають дійсності.

Про це Толмацький старший заявив в одному з нещодавніх інтерв'ю для російських журналістів.

Децл
Децл

За його словами, в даний момент судово-медичні експерти дійсно проводять всі необхідні дослідження для встановлення причин смерті Децла. Тим не менш, за його словами, результати цих експертиз будуть відомі лише через два тижні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Експертиза буде готова тільки через два тижні. Все, що пишуть — це повна нісенітниця", - заявив батько.

Слід зазначити, що дану інформацію вищезазначеного ЗМІ також підтвердила і Віра Філіппова, старший помічник керівника СУ СК Росії по Удмуртській Республіці, додавши, що експертиза проводиться в місті Іжевськ.

"Висновок експертизи ще не готовий, ми чекаємо, коли експерти зроблять, тоді можна буде про щось говорити", - сказала вона.

Варто нагадати, що за фактом смерті російського реп-виконавця Кирила Толмацького, що виступав під псевдонімом Децл, з'явилися попередні результати експертизи. Цю інформацію повідомляє джерело в правоохоронних органах, пише агентство ТАСС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 3 лютого сталася страшна трагедія: 35-річний репер Децл загинув після корпоративу в клубі. Інцидент став справжнім потрясінням для всіх шанувальників музиканта. В інтерв'ю одному з російських ЗМІ кілька років тому Децл поділився тим, що хоче прожити довге життя, але планує інсценувати свою смерть у 35 років.

Нагадаємо, шоу Малахова почало танцювати на кістках Децла: його не було в ту ніч в клубі.

Як повідомляв Знай.uа смерть Децла: де і коли поховають культового репера.

Знай.uа писав, очевидець розповів про останні хвилини життя Децла: попросив таблетку.