Не найкращі новини прийшли для мандрівників з галузі авіації. Так, деякі авіаперевізники перестають бути «лоукостерами» у повному розумінні цього слова.

Перевезення багажу скоро буде коштувати більше, ніж сам переліт, зокрема, - у компаній Ryanair і Wizzair, повідомляє avianews.com.

Якщо раніше перевезення невеликої сумки в багажному відсіку на рейсах Ryanair коштувало 8 євро при оформленні під час покупки авіаквитка і 10 євро в наступні рази, то зараз цей збір становить 10 і 12 євро відповідно.

Мінімальний багажний збір в Wizz Air збільшено з 7 до 9 євро. Тепер перевезення валізи до 10 кг в якості багажу коштує від 9 до 24 євро в низький сезон і від 12 до 27 євро у високий сезон.

Також обидва лоукостера змінили діапазон цін на оплату пріоритетної посадки, яка дозволяє брати в салон літака два предмети ручної поклажі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ryanair дана послуга тепер коштує від 10 до 12 євро (раніше було 8-10 євро), у той час як на рейсах Wizz Air збір за пріоритетну посадку становить від 5 до 17 євро (було 5-15 євро).

Нагадаємо, раніше ми писали про бюджетних подорожі. Як і де дістати квитки по Європі від 9.9 євро.

Іспанська авіакомпанія Vueling анонсувала розпродаж. Очікувалося, що 88 тисяч квитків будуть продані за низькою вартістю – від 16.9 євро. Але в системі бронювання лоукосту можна знайти ще більш дешеві квитки – від 9.9 євро.

Vueling – іспанська бюджетна авіакомпанія, яка є другим за величиною перевізником країни. Вона була створена в 2004 році. Зараз лоукостер здійснює польоти в 38 країн Європи, Африки та Азії. Основний аеропорт розташований в Барселоні – аеродром Ель-Прат. Повітряний флот Vueling складається з 102 літаків Airbus різних модифікацій. Компанія здійснює регулярні рейси з Києва до Барселони, а також сезонні рейси в Рим.

Найдешевші квитки доступні на перельоти по Іспанії, а також на подорожі з Іспанії в Європу і назад. Наприклад, рейс з Кракова в Барселону туди-назад коштує 34 євро, квитки на маршрутку Ібіца – Валенсія продаються по 9.9 євро, а з Києва до Барселони можна долетіти від 84 євро.

Портал "Знай.uа" вже писав про запальних карнавалах, кінофестивалях та інших яскравих подіях, які будуть проходити в лютому в Німеччині, Італії і Франції

А також про подорож в Болгарію і про те, чим можна зайнятися в маленькому і затишному містечку Мелник

Нагадаємо: куди поїхати на День святого Валентина зі своєю другою половинкою. Середньовічні замки, тунель кохання та інші романтичні місця, які відмінно підходять для визнання в трепетних почуттях.

Дивіться: інспекція авіакомпанії WizzAir