У Херсоні сталася мила історія пр ввічливого водія маршрутного таксі. У салон зайшли пасажирка з дитиною, але вони сказали, що хочуть вийти тому, що забули вдома гаманець. Те що зробив водій, вразило всіх.
Про ситуацію в маршрутці розповіла очевидець. Вона написала її у спільноті міста в соціальній мережі Facebook.
"Повертаючись з роботи о 19.45, на маршрутці № 29 була приємно здивована поведінкою водія машини 19-53. За кермом був водій вже не молодого віку. Зустрічав пасажирів з увагою, повагою. Зайшла жінка з дівчинкою років 9-10. А через зупинку поспішила до виходу зі словами: "Вибачте, ми гаманець будинку забули". Водій не дозволив їм вийти і сказав: "Я не збіднію, а ви куди з дитиною?" - йдеться в дописі пасажирки, яка спостерігала подію.

Жінка, у якої не виявилося грошей, подякувала водію маршутного таксі. Вона назбирала певну суму грошей, які лежали у неї в кишенях і розрахувалася в чоловіком.
"СПАСИБІ ВЕЛИКЕ ЦЬОМУ ВОДІЄВІ!!! Приємно усвідомлювати, що серед водіїв маршруток зустрічаються такі люди. Дай Бог йому здоров'я!!!Таких водіїв в Херсоні не багато, але вони, виявляється, є", - коментує допис мешканка міста.

Ще одна жителька Херсона розповіла свою історію у коментарях: "Ще в маршруті 4 є молодий хлопець, який дивує своєю культурою поведінки серед своїх колег водіїв, при оплаті за проїзд завжди говорить - будь ласка, ввічливо запрошує пройти в салон. Дай Бог побільше таких важливих водіїв".

Нагадаємо, що на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет, пасажири не змогли стримати емоцій.

Як повідомляв портал "Знай.uа": водій авто пересів в метро і склав Кличко цілий список скарг: бруд, натовп і жетони. Численні снігові замети та ожеледиця стали справжньою проблемою, особливо для водіїв. Деякі з них були змушені відмовитися від поїздки на власному транспорті і скористатися громадським.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що в Києві з автобуса на ходу відвалилося дно: це Європа, дитинко.