На Закарпатті сталася аварія. Рейсовий автобус вилетів у кювет.

Про ДТП повідомив у мережі Facebook користувач Василь Кравс.

"Можемо сказати Слава Богу що нічого не сталося, молодці, браво. А я думаю, чому так важко в Україні виживати, а не жити в нормальній Державі правовій, де працює по всюду закон, а виявляється, що в нас самогубці шофери, а люди також браво, просто молодці, ваша байдужість зашкалює ....Заходиш у автобус і всі сидіння брудні, деякі з них поломані, розвалюється, порвані смердючі А ще шофер курить, матюкаються браво люди. Мовчіть далі. Щаслива та людина, яка не їздить такою маршруткою", - написав чоловік гнівний допис.

Автопригода сталася у вівторок, 5 лютого, поблизу селища міського типу Ясіня. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Марина з нами: зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську. Говорити про трагедію вони не могли довго. І не дивно, адже хтось був у лікарні, хтось на реабілітації вдома, тут вже не до зізнань. Та нещодавно гумористи все таки погодилися пригадати, як все було.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", страшна аварія під Києвом всіяла дрогу трупами. За попередніми даними, водій та пасажир Таврії загинули у ДТП, рух транспорту на даній ділянці наразі ускладнено. Причини та обставини трагедії поки невідомі, на місці працюють медики і правоохоронці.

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20. За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу.