Цієї середи, 6 лютого українські бійці знищили російську військову вантажівку "Урал" і двох бойовиків. Про це повідомив прес-центр ООС.

"За даними розвідки, 6 лютого двоє окупантів знищені і один отримав поранення. Також знищена вантажівка російських окупаційних військ марки" Урал. "- повідомляє прес-центр.

Як наголошується, підрозділи оборони придушували ворожу атаку, застосовуючи чергові вогневі засоби.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У штабі оголосили: "Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню".

Нагадаємо, як повідомляв раніше "Знай.ua", українським військовим вдалося знищити бойову машину бойовиків на Донбасі. Це сталося 5 лютого, після того, як окупанти вчинили спробу атаки, повідомляє 24 канал. Як зазначає офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" окупанти намагалися наблизитися до передових позицій українських військових. Також вони мали намір захопити спостережний пункт на напрямку Сокольники - Кримське, що на Луганщині. Воїни ОС, зі свого боку, дали ефектну відсіч ворогу, застосовуючи вогневі засоби і протитанковий підрозділ. Останній зробив пуск керованої ракети українського протитанкового ракетного комплексу "Стугна-П" по ворожій броньованій машині. В результаті її був знищений разом з екіпажем.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що лікарні Києва заполонили тяжкопоранені військові: захищали Україну, волонтери благають про допомогу. У вівторок, 22 січня, волонтери повідомили про прибуття до Києва борту з пораненими на Донбасі українськими військовими. Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook. У повідомленні говориться, що більшість поранених зараз перебувають у важкому стані.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу загинули троє бійців так званих "ЛДНР". Про це повідомив спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузянік, передає 18 січня прес-служба Міноборони. Однак під час несення служби поранення отримав один український герой. Також відомо, що протягом доби проросійські бойовики більше 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.