Наталка Діденко у своєму аккаунті на Facebook повідомила підписникам, якою буде погода в Україні у п'ятницю, 8 лютого. Погода буде змінюватися, як вітер навесні. І різні прогнози показують різні прогностичні моделі.

Ще вчора всі сумували під сірими хмарами, сьогодні вже сонечко висвітлило найдальші кутки в хаті і одразу стало видно, з якого місця розпочнеться велике весняне прибирання. Ще вчора атмосферний фронт загрожував на вихідні Україні дощем та мокрим снігом, сьогодні він, підібгавши хвоста, розчиниться над Польщею. Тому не біжимо сильно вперед. а поступово йдемо, підставляючи носа першому сонечку.

За прогнозом Наталки в п'ятницю в Україну прийде антициклон по імені Chloe, через який буде суха погода і мінлива хмарність. Наталка не відмовляється від свого прогнозу про похолодання, але вночі буде від 1 до 6 градусів морозу місцями від 5 до 10, але вдень буде сонечко. І насправді вдень буде досить тепло – від 0 до +3 градусів, а на півдні та на Закарпатті від +2 до +6 градусів. Однак всю цю синоптичну ідилію порушує дощ в Криму і Приазов'ї.

У столиці п'ятниця буде сухою і сонячною, але вночі буде холодно, до -6 градусів, а вдень температура буде в межах нуля. На дорогах все ще слизько, але через капаючу воду будуть з'являтися бурульки, будьте обережні.

Також Наталка розповіла про погоду на вихідні, вони будуть сухими, без опадів. А вночі мороз стане сильнішим. Проте вже вдень у неділю прийде нове потепління.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Словом, найближчими днями приміряємо лук голівудських зірок - розстібнуті зимові шуби та сонцезахисні окуляри. Ввечері та вночі шубу бажано застібнути. Шуби, звичайно, штучні, як цивілізовані люди. Не мерзніть вночі, грійтеся вдень)

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4 вночі -2…-4

Львів – вдень +3…+5, вночі -4…-6

Івано-Франківськ – вдень +3…+5, вночі -6…-8

Тернопіль – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Чернівці – вдень +2…+4, вночі -6…-8

Хмельницький – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Луцьк – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Рівне – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Житомир – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Вінниця – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Одеса – вдень 0...+2, вночі -2...-4

Миколаїв – вдень 0...+2, вночі -3...-5

Херсон – вдень 0...+2, вночі -3...-5

Сімферополь – вдень +3...+5, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Черкаси – вдень -1…+1, вночі -6…-8

Чернігів – вдень 0…-2, вночі -8…-10

Суми – вдень -1…-3, вночі -8…-10

Полтава – вдень 0…-2, вночі -7…-9

Дніпро – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Запоріжжя – вдень -1...+1, вночі -3...-5

Донецьк – вдень 0...-2, вночі -5...-7

Луганськ – вдень -1…-3, вночі -8...-10

Харків – вдень -2…-4, вночі -8…-10

Київ – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Нагадаємо, синоптики розповіли про погоду на лютий, після тимчасового потепління в Україну знову йдуть морози і снігопади.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українці будуть відпочивати на вихідних на Великдень. Нам світять справжні канікули. У Кабміні затвердили великодні вихідні. Зокрема, повідомляється, що в 2019 році українцям радять зробити 5 вихідних.

Якою буде погода в Україні