Ватажок угруповання "Новоросія" на прізвисько Ольхон підтвердив чутки про ліквідацію на Донбасі високопоставленого російського військового.

Цікаву історію про майстерному ударі ВСУ Ольхон розповів в соцмережах, втім коли це сталося, не уточнив.

Не сказав він і ім'я ліквідованого "високопоставленого російського військового", але зазначив, що той став жертвою своєї "наївності й недосвідченості".

"Приїхала одна" героїчна персона "на передову. Сиділо у штабі і сиділо. Але раптом "героїчному герою" захотілося пригод", - розповів "польовий командир "ДНРівців", уточнивши, що той вирішив зробити собі "кілька крутих фото на тлі окопів "на пам'ять. Там високопоставленого військового наздогнав мінометний удар ЗСУ. Терористи "Л / ДНР" швидко поховалися, а ось у військового трапилася паніка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ця" тилова гусятина "від переляку не знала, як їй діяти і куди ломитися. В результаті міна розірвалася з ним поруч, і він задвухсотився", - запевняє Ольхон.

У соцмережах зараз губляться в здогадах, що за "високопоставленого вояку" вдалося зачепити ВСУ.

"А це він не про ту байку про цілісного "іхтамнетовского" генерала, пораненого під Горлівкою?" - задався питанням один з користувачів мережі.

Як відомо, раніше з'явилася інформація, що в окупованому армією РФ місті Горлівка 29 грудня загинув командир "ДНР" на прізвисько Колима. Він виходець з МВС РФ. Про загибель російського терориста Колими розповів в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

На окупованому Донбасі найманець Колима орудував з 2014 року і займав високі посади, зокрема, був командиром одного з батальйонів "МВС" терористичної "ДНР".

Водив Філіппов дружбу з Олександром Бородаєм - одним з колишніх керівників кремлівської "республіки".

Дивіться: Бойовики на Донбасі обстрілюють українських військових і цивільне населення

Нагадаємо, Кисельов розповів про "дружбу" з Порошенком. Як повідомляв "Знай.ua",українців попередили про пастку з російськими військовими

Також "Знай.ua" писав, що російський пропагандист і телеведучий Дмитро Кисельов розповів, з якими речами в політиці Путіна він не згоден.