Російський пропагандист і телеведучий Дмитро Кисельов розповів про відносини з чинним президентом України Петром Порошенком.

Про те, що його пов'язує з главою держави, він повідомив у інтерв'ю іншого російського телеведучого Юрія Дудя.

Дудь запитав у Кисельова про відому фотографію, на якій пропагандист годує Петра Порошенка смаженою картоплею. У відповідь Дмитро Кисельов розповів історію "дружби" з президентом України.

"Можна дружити по різному... У широкому сенсі слова, ми друзі. Він входив в широку компанію", - пояснив Кисельов.
Відзначимо, про дружбу з президентом України росіянин говорить в минулому часі.
"У мене, напевно, в телефоні близько двох тисяч номерів. На половину з них я можу сказати, що це мій друг - зателефонувати їм, звернутися і так далі. Таким же був в цьому сенсі, в сенсі широкого кола, Петро Порошенко", - додав телеведучий.

Зараз Кисельова і Порошенко пов'язують зовсім інші відносини.
"І Петро Порошенко змінився, і я, звичайно, змінився. Це нормально, коли люди міняються протягом в життя", - зазначив Кисельов, коли відповідав на запитання Дудя, чому Порошенко став антигероєм його програм на російському телебаченні.
Пропагандист також розповів, що у нього в Києві був клуб "Сковорода", названий на честь українського філософа Григорія Сковороди. І на одному із зібрань цього клубу, коли Кисельов смажив картоплю, був присутній Порошенко.

Зазначимо, що Юрій Дудь викликав шквал обурення серед користувачів за такого гостя і вже отримав майже 150 тисяч дизлайків проти 76 тисяч лайків. Це перша програма, в яких негативні відгуки переважили схвальні. Під відео вже більше 50 тисяч кометарів, серед яких переважають негативні, в яких Дудя жорстко критикують за такого гостя.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Дмитро Киселов також заборонив використовувати монтаж для відео. Тому на каналі Дудя з'явилося майже справжній повнометражний фільм. Триваліть інтерв'ю склала 1 годину 40 хвилин.

Нагадаємо, що вся Росія регоче з Кисельова після Дудя: 6 дружин від нього пішли, збіг – не думаю.

Як повідомляв "Знай.ua", скандальний рупор Путіна Дмитро Пєсков привідкрив завісу робочих моментів та "заспівав" чергову оду господареві Кремля.

Також "Знай.ua" писав, Ванга давно назвала майбутнього президента України.