Скандальний рупор Путіна Дмитро Пєсков привідкрив завісу робочих моментів та "заспівав" чергову оду господареві Кремля.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Про це інформує ТАСС.

У повідомленні йдеться, що прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков розповів про те, як Володимир Путін спілкується зі своїми підлеглими під час робочих зустрічей. Пєсков підкреслив, що Путін завжди вислуховує думки своїх підлеглих.

"Це робочі заходи, де звучать різні і іноді діаметрально протилежні точки зору. Президент їх абсорбує. Він з ними погоджується або не погоджується, але ми все маємо можливість висловити свою точку зору, спробувати переконати президента", - заявив Пєсков.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, Дмитро Пєсков висловився про роботу професійних журналістів. Спікер Кремля зізнався, що ніколи б не зміг працювати журналістом, оскільки ця робота дуже важка особисто для нього.

Нагадаємо, Кремль заперечує, що відправляв найманців ПВК "Вагнера" до Венесуели для підтримки режиму президента Ніколаса Мадуро.

путін
путін

Класичну заяву Кремля в дусі "нас там немає" озвучив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в ефірі російського пропагандистського каналу.

"У страху очі великі", - відреагував Пєсков на інформацію Reuters про те, що у Венесуелу послали приблизно 400 найманців, яким поставили завдання охороняти президента Венесуели. Мова йде про найманців ПВК Вагнера.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Як повідомляв раніше Знай.ua, у 2019 році президента агресивної країни Росії чекає публічний "похорон", передає видання Politeka.net.

Путін
Путін

Прогнози для агресора, якому не вірить вже навіть власний народ, вкрай невтішні, і на цей раз вони прозвучали в ефірі українського телеканалу з вуст політолога і професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей.

Також Знай.ua писав про те, що спливли подробиці сімейної драми кремлівського рупора Дмитра Кисельова, які яскраво демонструють, що не всі члени родини пропагандиста розділяють його самовіддану вірність Путіну.