Кремль заперечує, що відправляв найманців ПВК "Вагнера" до Венесуели для підтримки режиму президента Ніколаса Мадуро.

Класичну заяву Кремля в дусі "нас там немає" озвучив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в ефірі російського пропагандистського каналу.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

"У страху очі великі", - відреагував Пєсков на інформацію Reuters про те, що у Венесуелу послали приблизно 400 найманців, яким поставили завдання охороняти президента Венесуели. Мова йде про найманців ПВК Вагнера.

Нагадаємо, Медведєв зламав руку і зіпсував Різдво: ЗМІ смакують подробиці

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Прем'єр-міністр Росії і кращий друг Путіна Дмитро Медведєв зламав руку. Про це пишуть російські ЗМІ, зокрема, кілька популярних Telegram-каналів і ФедералПресс.

При цьому журналісти, тиражуючи повідомлення про травму голови кабміну з соцмереж, вказують на те, що на останніх знімках, опублікованих на сайті уряду РФ, а також на відео з різдвяної служби, яка пройшла в храмі Христа Спасителя в Москві і де був присутній прем'єр-міністр разом з дружиною, не видно, щоб рука Медведєва була б в гіпсі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Крим в обмін на Донбас: українців попередили, чого чекати від Путіна

Окупований Крым Росія не поверне навіть через 15 років, а Київ не погодиться на компроміс заради миру на окупованому Донбасі.

Таку думку висловив екс-посол США в Україні Джон Гербст. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Прямий".

"Я ніяк не бачу, що Київ піде на компроміс, в якому віддасть Москві Крим за мир на сході. І я теж не бачу в цьому році, за 10 років, 15 років, Москва буде готова віддати Крим", - сказав колишній посол.

Також Знай.ua" писав про те, що Пісків зізнався, яке служити Путіну: кров холоне

Начальник кримських і донецьких терористів Володимир Путін може висловитися в негативному ключі до кого або чого-небудь так, що аж кров застигає в жилах.

Про це розповів головний глашатай Путіна Дмитро Пєсков в одному з недавніх інтерв'ю для російських журналістів, відповідаючи на питання, чи лається президент Росії.