Спливли подробиці сімейної драми кремлівського рупора Дмитра Кисельова, які яскраво демонструють, що не всі члени родини пропагандиста розділяють його самовіддану вірність Путіну.

Про це стало відомо із інтерв'ю пропагандиста журналісту Юрію Дудю.

Як виявилося, рідний брат Кисельова живе у США, є громадянином цієї країни і не любить Росію, а його племінник – син цього брата – сидить у в'язниці у Німеччині за те, що воював за проросійське терористичне угрупування "ДНР".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пропагандист розповів, що його старший брат Андрій ще за радянських часів отримав посаду в Червоному Хресті в Швейцарії, де пропрацював понад вісім років. Коли Андрій Кисельов повернувся додому, СРСР вже розпався. Після цього брат пропагандиста працював в Африці, а потім отримав "грін-карту" і виїхав до США, де влаштувався працювати в системі охорони здоров'я. Зараз чоловік мешкає в місті Аврора у штаті Колорадо.

"Ми, на жаль, ніяк не спілкуємося. Наші стосунки перервалися не з моєї вини. Я пробував писати листи, але він налаштований, так би мовити, проти Росії, на жаль", - поділився Кисельов, додавши, що востаннє бачився зі своїм старшим братом 2005 року.

Племінник Кисельова Сергій є громадянином Німеччини. Він воював на боці бойовиків "ДНР" і за це наразі відбуває термін у німецькій в'язниці.

"Він мені сказав, що він – росіянин, і поїде воювати. У нього загинув командир взводу, він узяв командування на себе... Після цього він пішов у монастир, постригся у ченці на Афоні. Потім поїхав кудись у Болгарію по чернечим справах, і болгари його заарештували і відправили до Німеччини. Він зараз сидить у в'язниці по поганій дуже статті - тероризм, зброя і так далі", – розповів Дмитро Кисельов.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Пропагандист зазначив, що не знає, чи вплинула його робота на рішення племінника поїхати воювати на Донбас. Однак при цьому він додав, що якщо б хтось із його синів вирішив відправитися воювати за "ДНР", він би їх не відпустив.

Нагадаємо, Королівський міський суд Московської області підтримав позов архітектора з Криму проти скандального російського телеведучого й пропагандиста Дмитра Кисельова.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шокуюче, смішне і водночас незрозуміле відео від відомого пропагандиста Дмитра Кисельова з'явилося в мережі.

Також Знай.ua писав про те, що відома телеведуча Катерина Андрєєва була дуже затребувана на головному рупорі кремлівських амбіцій "Першому каналі".