Королівський міський суд Московської області підтримав позов архітектора з Криму проти скандального російського телеведучого й пропагандиста Дмитра Кисельова.

Кримський архітектор Володимир Мазурин домагається стягнення боргу з Кисельова за будівництво вілли в Коктебелі в розмірі 2,5 млн рублів.

При цьому в суді знову пролунала заява про небезпеку побудованого будинку для оточуючих - на думку архітектора, до цього призвели помилки попередніх будівельників, які замовник виправляти відмовився.

"Об'єкт як і раніше становить небезпеку для всіх оточуючих, але це не привід не оплачувати послуги" , - йдеться в заяві.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Цьогоріч в Коктебелі стався конфлікт. Окупаційна влада зажадали, щоб набережна міста перейшла у власність півострова, а місцеві вважають, що проект реконструкції набережної лобіює безпосередньо Дмитро Кисельов, чия дача знаходиться поруч.

Архітектор Володимир Мазурин в 2015-2016 роках керував реконструкцією вілли в Коктебелі, при будівництві якої в 2005 році були допущені порушення. З-з них будівля може "сповзти". Будівля просто стоїть на обриві в Коктебелі.

Сам Дмитро Кисельов заявив, що подав заяву в поліцію, звинувативши архітектора у вимаганні та заявивши, що "всі його цифри взяті зі стелі". У Коктебелі телеведучому також належать земельні ділянки з посадками маслинових дерев, виноградники і винзавод.

Нагадаємо, в анексованому Росією Криму може дуже скоро закінчитися прісна вода, і це вже не далекі перспектики, а цілком близька реальність.

Як повідомляв портал "Знай.ua", спливло рішення суду Кіпру про арешт рухомого і нерухомого майна українського олігарха Дмитра Фірташа майже на 46 млн доларів.

Також "Знай.ua" писав про те, що звільнення Донбасу від окупаційних властей, які влаштовують на цих територіях розруху, злидні і бомбардування – справа часу.