Буквально пару тижнів тому в Росії відома телеведуча Катерина Андрєєва була дуже затребувана на головному рупорі кремлівських амбіцій "Першому каналі".

Варто нагадати той факт, що ведучу програми "Время" відсторонили від роботи без пояснення причин з боку керівництва.

Після Андрєєву перевели в "Орбіту", а телеведучим, який її замінив, став Кирило Клейменов. Після таких кадрових змін з'явилося дуже багато критики з боку прихильників Катерини. Про це пишуть російські ЗМІ.

Відомо, що у Instagram підписникам Андрєєва написала, що це було необґрунтоване рішення самого керівництва. Однак, відома ведуча зазначила, що більшість її прихильників залишилися однаково вірними їй. Деякі з них навіть купили супутникову антену, щоб стежити за мовленням Катерини на новому телеканалі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через деякий час Андрєєва знову повернулася в колишню середовище і почала транслювати новини на тому ж каналі "Перший". Але не надовго, — в останні дні вона знову зникла з телевізійних екранів. Шанувальники знову почали спекулювати, але все було більш прозоро — на цей раз телеведуча відправилася у відпустку, покинула територію Росії. Про це вона і керівництво каналу заявили пізніше.

Варто нагадати, що популярна українська телеведуча Катерина Осадча, як і багато інших зірок, готується до святкування Нового року. Зірка опублікувала в Instagram Stories приголомшливий знімок з автомобіля. Осадча одягнена в чорний джемпер на одне плече, її волосся зібране у хвіст. Що найбільше вразило шанувальників зірки - вона сфотографувалася абсолютно без макіяжу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський телеведучий і шоумен Андрій Малахов часто радує публіку цікавими постами в соціальній мережі Instagram. Напередодні Нового року артист вирішив показати фотографію зі зйомок російського "Блакитного вогника", на якій позує зі скандальною українською співачкою Ані Лорак. На заході вони вирішили приміряти образи Барбі і Кена.

Нагадаємо, переможниця "Танців з зірками" показала ідеальне тіло на білосніжних пісках екзотичного курорту.

Як повідомляв Знай.uа Никитюк заступилася за покаліченого Dzidzo.

Знай.uа писав, Ургант скотився до рівня Кисельова: плоскі жарти і прогини перед Путіним.