В 2019 році президента агресивної країни Росії чекає публічний "похорон", передає видання Politeka.net. Прогнози для агресора, якому не вірить вже навіть власний народ, вкрай невтішні, і на цей раз вони прозвучали в ефірі українського телеканалу з вуст політолога і професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей.

За словами російського експерта, Путіна публічно «поховають» масові протести, які охоплять Російську Федерацію в 2019 році.

«Кінець 2019 — початок 2020 рр. може ознаменуватися серйозними соціальними і політичними змінами, масовими виступами. Для Росії це було б вже дуже серйозно насправді», — запевняє політолог.

Аналітик не сумнівається, що Кремль відреагує на акції силою, з-за чого вдасться змести лише першу хвилю протестів, але не більше.

«Першою хвилею справа не обмежиться. Я переконаний, що коли в Росії почнеться політична криза зараз він знаходиться в латентній, прихованій фазі — це буде тривалий криза, він триватиме два-три роки. Він буде супроводжуватися сплесками, спадами, тобто розвиватися не лінійно, а по синусоїді, як і належить політичним кризам. Але результат буде один: це перезаснування Росії як держави, тобто встановлення нової Російської республіки», — резюмував він в ефірі телеканалу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва публічно принизили його власні охоронці: "він маленький, вирішите нормальних".

Нагадаємо, раніше ми писали, що рейтинги Путіна різко змінилися: за всі 15 років його президентства не було нічого подібного.

Населення Росії більше не вірить своєму президенту Володимиру Путіну. Агресивна політика глави держави і повсюдне порушення міжнародного права, як і той факт, що Росія при Путіні продовжує жити бідно і сумно, зробили свою справу. Згідно з результатами опитування, проведеного соціологічним центром ВЦВГД, в січні 2019 року рейтинги Путіна опустилися до мінімального показника за всі 15 років його президентства. Зараз рейтинг довіри до Володимира Володимировича складає всього лише 33,4%.

Знай.uа писав, що Путін грандіозно зганьбився в гостях у кращого друга: ботоксный імператор на коні.

У соціальних мережах знову висміяли начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путина. Відомо, що в цей раз президента Росії висміяли з-за конфузу під час офіційного візиту до Сербії.