Екс-президент Росії і дружок Путіна, а нині прем'єр-міністр країни-агресора Дмитро Медведєв зазнав приниження від власної охорони з-за свого "компактного" зростання (172 см). Не такий карлик, як Путін, звичайно, але і "високим, ставним красенем" Медведєва не назвеш. Видання Politeka.net пише, що в Мережу нещодавно потрапив відеозапис, де охоронці бурхливо обговорюють зріст прем'єр-міністра. Дослівно репліка одного з охоронців звучить так:

"Стоп, хлопці, ви що, ох*їли? Ви навіщо поставили таких рослих його зустрічати. Він маленький. Давайте швидко вирішите нормальних", — йдеться в повідомленні.

Підкреслимо, що конфуз стався на одному з офіційних заходів, на якій Медведєв повинен був зустрічати делегацію високопоставлених чиновників.

Звернемо увагу, що низький зріст Медведєва (172 см) не раз ставало причиною їдких коментарів з боку користувачів мережі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що рейтинги Путіна різко змінилися: за всі 15 років його президентства не було нічого подібного.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Населення Росії більше не вірить своєму президенту Володимиру Путіну. Агресивна політика глави держави і повсюдне порушення міжнародного права, як і той факт, що Росія при Путіні продовжує жити бідно і сумно, зробили свою справу. Згідно з результатами опитування, проведеного соціологічним центром ВЦВГД, в січні 2019 року рейтинги Путіна опустилися до мінімального показника за всі 15 років його президентства. Зараз рейтинг довіри до Володимира Володимировича складає всього лише 33,4%.

Знай.uа писав, що Путін грандіозно зганьбився в гостях у кращого друга: ботоксный імператор на коні.

У соціальних мережах знову висміяли начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путина. Відомо, що в цей раз президента Росії висміяли з-за конфузу під час офіційного візиту до Сербії.

Напомним раніше повідомлялося, що президент Грузії Саломе Зурабішвілі в даний момент не бачить ніяких передумов, щоб відновити дипломатичні відносини з Росією. Вона зазначає, що під час її президентства багато здатне зміниться.

Нагадаємо, головна пропагандистка Путіна сказилася з-за перемоги України: подавіться своїм Томосом.

Як повідомляв Знай.uа, мережа вибухнула радикальними фотожабами на Олега Ляшка: краще за 2018 рік.

Знайua=а писав, мерзенні нахили Путіна викликали огиду в мережі: "вже навіть не приховує".