У соціальних мережах знову висміяли начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна. Відомо, що в цей раз президента Росії висміяли через конфуз під час офіційного візиту до Сербії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російського пропагандиста Димитрія Смирнова, який називає свою персону "журналістом кремлівського пулу", пише портал "Політека".

"В імперському стилі: Урочиста зустріч Путіна в Белграді — гімн Росії під передзвін дзвонів і артилерійський салют", — написав він у Twitter.

На безглуздий конфуз Путіна звернув увагу політичний експерт і блогер Олексій Голобуцький, який у звичній для себе манері висміяв недалекого російського президента.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Імперський стиль" — це про зустріч он того карлика. "Імператор Великої Росії, мініатюра у 1/3 величини". Вони дійсно вирішили створити з Путіна "міні-імператора Росії", — написав він у себе в Facebook.

"Перетворюємося на подобу багатої, але бідної африканської країни, яку тягають на частини, а править король імператор з замашками відповідними!", "Путін купив собі урочисту зустріч дешевим газом-розбазарює народне надбання", "Кінець близький", "Від красивого фантика г*вно на шоколад не перетворюється", "Єгипетський оркестр безсумнівно краще", "І ботоксний імператор на коні!", — жартують вони в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Грузії Саломе Зурабішвілі в даний момент не бачить жодних передумов, щоб відновити дипломатичні відносини з Росією. Вона зазначає, що під час її президентства багато може змінитися.

"Багато чого змінюється на міжнародній арені, і дуже швидко. Але поки я не бачу причин, щоб почати дипломатичні відносини або іншого типу діалогу", — говорить президент.

Нагадаємо, головна пропагандистка Путіна сказилася через перемогу України: подавіться своїм Томосом.

Як повідомляв Знай.uа мережа вибухнула радикальними фотожабами на Олега Ляшка: краще за 2018 рік.

Знай.uа писав, мерзенні нахили Путіна викликали огиду в мережі: "вже навіть не приховує".