Населення Росії більше не вірить своєму президенту Володимиру Путіну. Агресивна політика глави держави і повсюдне порушення міжнародного права, як і той факт, що Росія при Путіні продовжує жити бідно і сумно, зробили свою справу. Згідно з результатами опитування, проведеного соціологічним центром ВЦВГД, в січні 2019 року рейтинги Путіна опустилися до мінімального показника за всі 15 років його президентства. Зараз рейтинг довіри до Володимира Володимировича складає всього лише 33,4%.

Соціологи розповіли, що ще наприкінці грудня Путіну вірили 36,5%, проте в новому році цей показник впав більш ніж на 3%

Друге місце по довірі росіян за собою зберіг міністр оборони Сергій Шойгу. Однак і його рейтинг також впав з 16% у грудні до 13,7% у січні.

Також втратив довіру і займає третє місце міністр закордонних справ Сергій Лавров, його рейтинг опустився з 11,7% до 9,3%.

При цьому єдиним, хто не втратив довіру росіян у новому році, виявився прем'єр-міністр Дмитро Медведєв - йому, як і раніше, довіряють 8,3% росіян.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президенту США Дональду Трампу також загрожує імпічмент: сенсаційне розслідування поставило на вуха весь світ.

Знай.uа писав, що Путін грандіозно зганьбився в гостях у кращого друга: ботоксный імператор на коні.

У соціальних мережах знову висміяли начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна. Відомо, що в цей раз президента Росії висміяли з-за конфузу під час офіційного візиту до Сербії.

"Перетворюємося на подобу багатою, але бідної африканської країни, яку тягають на частини, а править король імператор з замашками відповідними!", "Путін купив собі урочисту зустріч дешевим газом-розбазарює народне надбання", "Кінець близький", "Від красивого фантика лайно в шоколад не перетворюється", "Єгипетський оркестр безсумнівно краще", "І ботоксний імператор на коні!", — жартують користувачі в коментарях під публікацією.

Напомним раніше повідомлялося, що президент Грузії Саломе Зурабішвілі в даний момент не бачить ніяких передумов, щоб відновити дипломатичні відносини з Росією. Вона зазначає, що під час її президентства багато здатне зміниться.

"Багато чого змінюється на міжнародній арені, і дуже швидко. Але поки я не бачу причин, щоб почати дипломатичні відносини або іншого типу діалоги", — говорить президент.

Нагадаємо, головна пропагандистка Путіна сказилася з-за перемоги України: подавіться своїм Томосом.

Як повідомляв Знай.uа, мережа вибухнула радикальними фотожабами на Олега Ляшка: краще за 2018 рік.

Знай.uа писав, мерзенні нахили Путіна викликали огиду в мережі: "вже навіть не приховує".