Російський пропагандист Дмитро Кисельов зробив велику помилку, коли погодився на інтерв'ю у Юрія Дудя, а останній взагалі необачно вибрав "гостя". Після оприлюдненого відео у бік блогера та штатного рупора Путіна полилися негативні відгуки.

Як виявилося, племінник головного кремлівського пропагандиста міг би насолоджуватися життям в Європі, а замість цього сидить у німецькій в'язниці за тероризм і участь в бойових діях на стороні терористів "ДНР".

Раніше пропагандист хвалився, що його молодий родич з Німеччини поїхав воювати за "русскій мір" на Донбасі. Німецька влада поставилися до цих одкровень дуже серйозно. Сергію не вдалося сховатися в монастирі в Болгарії - Німеччина зажадала видати свого громадянина і засудила його за найманство.

"Зараз Сергій сидить у в'язниці в Німеччині", - розповів Кисельов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За його словами, племіннику не вдалося сховатися серед ченців на Афоні.

"Він пішов у монастир, постригся в ченці на Афоні, поїхав кудись в Болгарію по чернечим справах. Болгари його заарештували і відправили до Німеччини. Зараз він сидить в тюрмі за поганий дуже статті - тероризм, зброя. За те, що воював", - уточнив пропагандист.

Інтерв'ю спрацювало у потрібний бік: Кисельова практично "поховали" самі росіяни. Навіть іронізували, що помер "не той репер", натякаючи на покійного Децла.

"6 дружин від нього пішли. Збіг? Не думаю", " Щур лисий, не можу більше п'яти хвилин його чути ...", " яка ж бридка, брехлива тварюка!", " Дуже слабке інтерв'ю. Юрію не вдалося загнати пропаганд*на в кут. Збіг? Не думаю", " Член Дудя - 16см, вартість квартири Кисельова 16 десятків мільйонів. Збіг?", " Подивився 15 хвилин, кисіль- брехливий зрадник російського народу", " Нога сама штовхнула і розбила телевізор, де показували вести з Дмитром Кисельовим. Збіг? Не думаю", - пишуть у коментарях.

Дивіться: російський пропагандист Кисельов у Дудя

Нагадаємо, Зеленський показав Зе! Команду.Як повідомляв "Знай.ua", Вакарчук поставив ультиматум Порошенку. Також "Знай.ua" писав, Ванга давно назвала майбутнього президента України.