На тимчасово окупованих українських територіях бойовики порушили режим припинення вогню вісім разів, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє поранені, про що повідомив прес-центр Операції Об'єднаних сил.

У повідомленні йдеться: "У смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" злочинці двічі обстріляли з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї позиції наших захисників поблизу міста Авдіївка, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера".

Крім того, окупанти обстріляли позиції ООС неподалік від селища Водяне з використанням автоматичних гранатометів, а поблизу населеного пункту Павлопіль - з кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї.

У прес-службі також розповіли: "У смузі дій оперативно-тактичної угруповання "Північ" найманці двічі обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське і з гранатометів поблизу населеного пункту Зайцево".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Крім цього, в районі хутора Вільний позиції українських військових були обстріляні із стрілецької зброї і мінометів калібру 120 мм

При цьому в ООС запевнили, що військові повністю контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на Азовському морі вчення підрозділів Збройних сил України ледь не переросли в повномасштабну сутичку з російськими військами. Під час виходу українських кораблів до стрільби, росіяни направили у бік Маріуполя відразу чотири своїх судна і підняли свою авіацію. Після того, як українські військові продемонстрували росіянам, що зможуть впевнено охолодити їх запал, ті обмежилися простими запитами про дії по радіо і наближатися не зважилися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": блогер показав скріншоти листування з російським чоловіком, який з якоїсь причини надумав іти добровольцем на Донбас. Безграмотному, який бажає скоріше побачитися з предками, на щастя, не допомогли, після чого його обсміяли в мережі.

Також "Знай.uа" писав, що рейтинг господаря Кремля стрімко котиться вниз. З цієї причини Путіну в поспіху шукають хоч якусь позитивну новину, щоб він зміг задобрити росіян.