Українців, які надають репетиторські послуги, зобов'яжуть задекларувати свої доходи. І це потрібно буде зробити вже навесні.

Про це інформують представники Державної фіскальної служби.

Доходи з репетиторства потрібно внести до електронної декларації до 1 травня 2019 року.

навчання

"Якщо викладач-репетитор не є фізичною особою – підприємцем, але постійно надає репетиторські послуги фізичним особам, то він зобов’язаний включити суму таких доходів до загального річного оподатковуваного доходу та подати податкову декларацію за наслідками звітного податкового року, а також сплатити податок з таких доходів", – вказали податківці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

репетитор

Як зазначається, податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік викладачам-репетиторам слід подати до 1 травня 2019 року за місцем податкової адреси (реєстрації) за формою Податкової декларації про майновий стан і доходи, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 № 859 у редакції наказу Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 556.

доходи


Суму податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору, зазначену в річній податковій декларації, такі особи самостійно сплачують до 1 серпня 2019 року.

Нагадаємо, світу показали найстарішого аспіранта. Цей 94-річний дідусь ніколи в житті не припиняв навчатися. І після захисту дисертації навчання не збирається покидати.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в українському виші за один день відрахували понад вісім сотень ситудентів. Про кричущий інуидент розповіли постраждалі студенти-іноземці.

Також Знай.ua писав, що українцям розповіли про досягнення реформи освіти за півроку. Як реагують на зміни у школах учні та їх батьки?

Дивіться: НУШ - нова якість освіти