Нещодавно в ефір вийшов новий сезон містичного проекту " Слідство ведуть екстрасенси", де мова піде про нерозкриті історії злочинів, скоєних на грунті любові. За форматом проекту разом з героями слідство ведуть кілька відомих екстрасенсів. Серед них - переможниця реаліті "Битва екстрасенсів", постійний експерт проекту "Слідство ведуть екстрасенси" ясновидиця Олена Курилова.

"Битва екстрасенсів", Олена Курилова
"Битва екстрасенсів", Олена Курилова

Вона зізналася глядачам, що після таких сеансів потрібні цілі тижні на відновлення сил. В новому сезоні Олена отримала травму ноги: випадково у взуття потрапив металевий предмет, але вона кілька годин ходила, не відчуваючи болю, поки знімальна група не побачила на нозі кров.

"Битва екстрасенсів", Олена Курилова
"Битва екстрасенсів", Олена Курилова

"Коли повністю концентруюся на роботі, просто перестаю відчувати своє тіло. Для роботи мені необхідно вміти концентрувати свої думки і емоції. Інакше йде занадто швидка втрата сил, емоційне вигорання. Жаліти себе тут не доводиться. Але на тлі великих втрат енергії може з'явитися будь-яка хвороба. Я навчилася концентрувати енергію в часі. Для того щоб оволодіти цією технікою, кілька разів їздила в Китай, в монастир на горі Лаошань. Знання ченців надають мені сил".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Битва екстрасенсів", Олена Курилова
"Битва екстрасенсів", Олена Курилова

Свій дар Олена не ховає, намагається навіть передати його доньці, для цього вчить розвивати інтуїцію, проявляти її навіть у побутових дрібницях. Екстрасенс також вже поділилася прогнозом на Рік Свині:

"Битва екстрасенсів", Олена Курилова
"Битва екстрасенсів", Олена Курилова

"У 2019 народиться багато дівчаток. Людям, які мають проблеми з імунітетом і серцево-судинною системою, в березні потрібно бути особливо пильними. Проблеми з шлунково-кишковим трактом і суглобами можуть загостритися в квітні і травні. На жаль, майбутня весна буде холодною і затяжною. Я б сказала, мінливої ​​- від тепла до холоду. У цьому році слід бути дуже пильним при зборі грибів восени. Особливо недосвідченим грибникам. Рік Свині може принести важкі випробування для людей, у яких немає чіткої мети, - господиня року не любить дурних експромтів, спонтанності, не сприймає необдуманих рішень. У цьому році не варто ризикувати. Зараз як ніколи важливі сімейні цінності. Тому, хто не шанує батьків, не цінує свій рід, Свиня не допомагає. Вона буде на боці працьовитих, розважливих, економних для себе і щедрих для інших", - говорить вона.

"Битва екстрасенсів", Олена Курилова
"Битва екстрасенсів", Олена Курилова

Крім того, Курилова попереджає любителів азартних ігор – доля відвернеться від них, тому доведеться важко працювати, легких грошей більше не буде.

"Представникам бізнесу не варто робити ризиковані кроки. Девіз року Свині: не поспішай, а то втратиш. Все необхідно прораховувати до дрібниць. Свиня прихильна до накопичення, хазяйському підходу до кожної копійки. Вона не любить дріб'язкових людей, пускають пил в очі, що грають в щедрість. Такі хитруни і брехуни в цьому році можуть бути прямолінійно висміяні. Зате Свиня прихильна до людей, що створюють довгострокові проекти", - підсумувала Курилова.

Дивіться: Олена Курилова, "Битва екстрасенсів"

Нагадаємо, переможниця "Битви екстрасенсів" поділилася гороскопом для закоханих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможниця "Битви екстрасенсів" дала прогноз на 2019 рік. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено правила для привернення багатства, яких варто дотримуватись.