В селі Вишневе, яке розташоване під Києвом, розгорівся гучний скандал з причини неадекватної поведінки водія маршрутки, про що повідомляють Акценти.

Обурливий інцидент стався у Київській області у звичайній маршрутці. Водій дозволив собі застосувати фізичну силу до хлопця, який запитав, чи можна проїхати по пільговим документам. У відповідь на питання пасажира хамський водій напав на хлопця зі словами, що це місце нібито зайняте і почав витягати хлопця з маршрутки. Очевидці події написали в соціальних мережах, що у підлітка було посвідчення на пільговий проїзд, але водій відмовив йому у безкоштовному проїзді.

Під опублікованим роликом написали: "Хлопець запитав, чи можна проїхати за пільговим в 716 (инвалідське, або щось в цьому роді), а цей воділа почав його фізично виштовхувати, лаятися, ще й зачепив маленьку дитину".

Також опублікований і номер маршрутного таксі, в якому все сталося АА 9162 ОК.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

На опублікованому в мережі відеоролику можна побачити, як водій виштовхує підлітка і каже: "Синку, на вихід! Геть звідси! Ну ти подивися на нього!".

Варто зазначити, що водій зачепив маленького малюка, коли вже був на вулиці, від чого той упав на холодну землю. На щастя дитина від цього ніяких ушкоджень не отримала.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в центрі Києва депутат опозиційної партії Сергій Жайворонок потрапив у ДТП. Причиною аварії стало те, що автомобіль депутата разом з ще одним не змогли розминутися, при цьому обидва учасники ДТП стверджують, що дотримувалися правил дорожнього руху.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у київському кафе сталася стрілянина, в ході якої один відвідувач отримав поранення. За словами потерпілого, він разом із другом відпочивав у закладі, коли у них сталася сварка з іншою компанією, яка переросла в конфлікт зі стріляниною.

Також "Знай.uа" писав, що щомісяця кияни зі страхом заглядають у свої платіжки, оскільки вказані в них цифри неухильно зростають, але, як виявилося, не завжди на те є причини. Згідно з рішенням суду, понад мільярд гривень жителі столиці заплатили з власної кишені внаслідок протизаконного указу мера міста.