На Виноградарі в Києві жінка показувала свою нижню білизну перехожим.

Про це повідомив в Facebook очевидець інциденту Андрій Дроздов.

Зокрема, відомо, що вранці 11 лютого чоловік вів свою дитину до школи, проте по дорозі вони розминулись із жінкою, яка його й покликала.

"Ми повернулись, вона почала розстібати курточку, потім піднімати плаття. Тут я зрозумів, що щось не так і попросив сина відвернутися", - згадує Дроздов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Більше того він відзначив, що жінка роздягнулась та показала чоловіку нижню білизну, при тому що у неї була обручка.

"Я покрутив пальцем біля скроні і ми пішли далі. Головне, що на ній була обручка", - додав батько школяра.

Разом з тим варто відзначити, що у Полтавській області стався страшний і кричущий випадок. Батько багатодітної сім'ї попався на зґвалтуванні 11-річної дочки. "На гарячому" горе-батька спіймав його син – брат постраждалої.

Як з'ясувалося, батько сімох дітей погрожував дівчинці, що вб'є її мати, якщо та (дитина) відмовить йому в оральному сексі або розповість кому-небудь про те, що відбувається. Брат покликав матір, а та без коливань викликала поліцію, яка затримала педофіла.

Крім того варто відзначити, що житель Запоріжжя, якого силовики звинувачують в розбещенні дітей, записав неочікуване звернення.

Зокрема, на опублікованих кадрах 41-річний чоловіка з листа зачитує раніше заготовлений текст та всіляко заперечує провину у розбещенні неповнолітніх. Він заявив, що листування від його імені нібито було сфабриковано.

Варто відзначити, що кілька днів тому активісти громадської організації "Спадщина" відзвітували про проведення виховної роботи нібито педофілом.

У якості доказів представники громадської організації навели скріни переписки чоловіка з 13-річною дівчинкою.

Разом з тим варто відзначити, що з 22-річною москвичкою Надею страшний інцидент стався в одній з точок громадського харчування.

В 8 годин ранку вона зайшла в туалет "Бургер Кінг". Там же на неї було скоєно напад двох підлітків – її зґвалтували, вкрали сумку і мобільний телефон. Потім вони втекли, а відвідувачі навіть і не намагалися їх зупинити

Особи зловмисників встановлюють по камерах. Потерпіла забрала заяву з поліції.

Нагадаємо, у кривавій справі Зайцевої з'явилися сенсаційні подробиці.

Як повідомляв "Знай.ua", релігійний конфлікт обернувся трагедією.

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі активісти знайшли та жорстоко покарали педофіла.

У Конотопі затримали 45-річного педофіла