Уфимську дознавательницу, яка звинуватила колег у зґвалтуванні, звільнили з МВС.

Про це повідомляє канал Telegram-канал Mash 360tv.

МВС Башкирії завершило службову перевірку щодо співробітниць, які розпивали алкоголь у службовому приміщенні. Керівництво силовиків вирішило звільнити їх «за скоєння вчинку, що порочить честь співробітника поліції».

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дві співробітниці поліції розпивали алкоголь з трьома високопосадовцями-колегами. Наступного ранку одна з поліцейських звинуватила старших колег в груповому зґвалтуванні. Потім чоловіків звільнили з органів. Зараз вони в статусі обвинувачених знаходяться під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у російській Уфі три начальника поліції підозрюються в згвалтуванні колеги у відділенні. Над дівчиною знущалися всю ніч, передає telegram-канал Mash.

Виявилося, що дівчина-дізнавач - дочка високопоставленого співробітника Росгвардии.

В ніч на 31 жовтня у відділі поліції три друга — начальник поліції Уфімського району, начальник Карамаскалинского району та керівник відділу з питань міграції УМВС — влаштували застілля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", днями в мережі з'явилася листування педофіла з Безлюдівки і запис розмови з його потенційною жертвою. Їх надали ЗМІ батьки, які, власне, й затримали збоченця.

Все почалося з того, в Безлюдівці, Харківської області, літній чоловік підходив до дітей біля школи і роздавав свій номер телефону. Батьки занепокоїлися і вирішили заманити педофіла на зустріч по 12-річної дівчинки. Там чоловіка затримали власними силами і передали в поліцію.

"Знай.uа" писав, що у Київській області 44-річний громадянин Російської Федерації розбещував малолітню дівчинку. У повідомленні говориться, що неадекват задовольняв сексуальне бажання за допомогою рольових ігор з 7-річною донькою. Як виявилося, це була дочка його товариша.

Поліція припускає, що рольовими іграми обвинувачений не обійшовся. Є підозри, що чоловік здійснював розпусні дії , які мали фізичний характер.