Як повідомила адвокат Лариса Матвєєва на своїй сторінці в Facebook, постраждалі в харківській автокатастрофі по вул. Сумській, в 2017 році, домовилися про те, що обох затриманих варто посадити за грати на 10 років.

«Я погоджувала дане питання з потерпілими, інтереси яких представляю. Їх думка зводилася до того, що якщо б можна було дати Зайцевій довічно, а Дронову 10 років, ми б про це говорили, але за законом 10 років — максимальний термін для цієї статті, тому ми просили 10 років кожному, враховуючи тяжкість наслідків, особливо для моїх потерпілих», – наголосила вона.

Зі слів Матвєєвої, частина постраждалих висловилися за те, що Дронову варто зменшити термін ув'язнення, а 10 років для Зайцевої – цілком заслужена міра покарання.

Попередньо Дмитро Марзоні – адвокат потерпілих у ДТП повідомив, що в процесі судового розгляду пом'якшувальні обставини щодо головної підозрюваної Олени Зайцевої абсолютно виключені.

Правознавець переконаний і посилається на те, що покаяння Зайцевої перед правосуддям і сім'ями загиблих було неправдивим.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Марзоні підкреслив, що підсудна вибрала чітку лінію поведінки, яка дозволяє в короткий термін “вийти сухим із води”.

Як доказ цьому, підтверджує адвокат, можуть послужити найперші відеозаписи зроблені після ДТП в Харкові.

«Я і потерпілі не помітили там ніякого жаху від загиблих людей, бажання допомогти. Ми там помітили бажання уникнути відповідальності, бажання залучити третіх осіб, які максимально були залучені, щоб захистити Зайцеву», – стверджує адвокат потерпілих.

Раніше у справі Олени Зайцевої про криваву автокатастрофу в Харкові вже вказували на головну фальсифікацію. Наприклад, незалежна експертиза, проведена в столиці, яка згадувалася до початку судових дебатів адвокатами сторін постраждалих.

Експертами тоді було затверджено, що головна фігурантка події Олена Зайцева була під впливом наркотичних лікарських засобів.

Нагадаємо, що У скандальній справі Зайцевої та Дронова адвокати перевернули все, план захисту спрацював: подробиці

Як повідомляв “Знай.ua” У справі Зайцевої потерпілі назвали головного винуватця

“Знай.ua” писав, що Рідні загиблих звернулися до Зайцевої: плакала вся Україна