Зайцевій і Дронову загрожує 10 років в'язниці. Таке покарання вимагають потерпілі у смертельній ДТП в 2017 році.

Про стало зрозуміло зі слів адвоката Лариси Матвєєвої в Facebook.

Зайцева
Зайцева

Адвокат каже, що 10 років – максимально можливий термін для статті, за якою звинувачують винуватці аварії. Спочатку потерпілі просили 10 років для Дронова і довічне для Олени Зайцевої, але це незаконно.

“Я погоджувала дане питання з потерпілими, інтереси яких уявляю. Їх думка зводилася до того, що якщо б можна було дати Зайцевій довічно, а Дронову 10 років, ми б про це говорили, але за законом 10 років — максимальний термін для цієї статті, тому ми просили 10 років кожному, саме через тяжкость наслідків, особливо для моїх потерпілих”, – підкреслює адвокат.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проте, деякі з потерпілих висловлюють думку, що 10 років для Дронова – дуже багато, але ніхто не був проти такого покарання для Зайцевої.

“ в щире каяття Зайцевої не вірить ніхто, а отже, ніхто з виступаючих не бачить підстав для пом'якшувальних обставин”, – каже адвокат.

“Мову всіх потерпілих слухати дуже важко: біль і горе в кожному слові”, — пише Матвєєва.

Нагадаємо, Справа Зайцевої: експерт розповів, кому вигідні брехня, маніпуляція та затягування слідства

Вже давно можна було б встановити, чи була винуватиця кривавого ДТП у Харкові Олена Зайцева під дією наркотиків, якби не саботаж слідчих і не цинічні маніпуляції родичів сумно відомої автоледі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Рідні загиблих звернулися до Зайцевої: плакала вся Україна

У Харкові відбулося чи не найбільш емоційно засідання у справі Олени Зайцевої. Слово надали рідним загиблих під колесами Лексуса, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева.

Також Знай.ua" писав про те, що У справі Зайцевої потерпілі назвали головного винуватця

Постраждалі та родичі загиблих в кривавій ДТП на Сумській у Харкові, в результаті якого загинули 6 осіб, заявили, що вважають провину Зайцевої значно істотніше, ніж іншого підсудного у цій справі Геннадія Дронова.