Херсонський кавун може стати продуктом із захищеним географічним зазначенням.

Про це сказано в повідомленні проекту "Географічні вказівки в Україні" на сторінці в Facebook.

Зокрема, в організації розповіли, що відомі херсонські кавуни стали ще на крок ближче до офіційної географічної реєстрації.

"Херсонські кавуни стали на крок ближче до реєстрації географічного зазначення. Вчора в Херсоні відбулася установча конференція Асоціації виробників херсонського кавуна. Сім організацій-засновників представляють баштанництво, експортну діяльність і науково-дослідну сферу. Найближчим часом установчі документи Асоціації будуть представлені для державної реєстрації" , - повідомили представники організації.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що якщо хочете максимально відтягнути наближення процесів старіння шкіри – приймайте регулярно вітамін Е.

Вітамін Е – найбільш жіночий вітамін, він необхідний для вагітних, це потужний антиоксидант, його користь для шкіри і волосся безсумнівна. Але користь вітаміну Е для чоловічого організму нітрохи не менша.

Вітамін Е проти старіння

Експерти одностайні в тому, що вітамін Е може сповільнювати процес старіння завдяки захисту клітин від пошкоджень вільними радикалами – це один з найвідоміших і потужних антиоксидантів.

Існують дані про те, що він сприяє зміцненню імунітету навіть у літніх людей, допомагає виведенню токсинів від цигаркового диму, полегшує симптоми хвороби Паркінсона, уповільнює розвиток катаракти і хвороби Альцгеймера.

Результати експериментів свідчать, що вітамін Е може полегшувати сильний біль в ногах, викликаний порушенням кровообігу, що називається кульгавість.

До того ж, багато учасників експерименту зауважили, що креми та олії, що містять вітамін Е, сприяють загоєнню ушкоджень шкірного покриву.

У недавньому дослідженні взяли участь тисячі курців. Додавання вітаміну Е до щоденного раціону знизило ризик розвитку раку простати на 33% і рівень смертності від цього захворювання на 41%.

Результати дослідження продемонстрували значне підвищення імунної реакції (тобто, виробництво антитіл для боротьби з інфекцією).

Нагадаємо, українцям заборонять купувати віскі.

Як повідомляв "Знай.ua", кмітливий чоловік виграв пожиттєвий запас їжі за ув'язнення в туалеті.

Також "Знай.ua" писав, що названо найдешевше м'ясо в Україні.

У селі на Волині гарбузи вирощують гектарами